Αν σε έχουμε προλάβει και δεν έχεις στολίσει δέντρο ακόμα τότε σου έχουμε super hot ιδέα! Τι θα έλεγες αν έφτιαχνες μόνη σου υπέροχες μπάλες με τα ονόματα της οικογένειας σου για να στολίσεις φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο; Εννοείται ότι τα υλικά είναι πάρα πολύ απλά και τα βρίσκεις αμέσως (μη σου πω τις μπάλες μπορεί να τις έχεις από τα προηγούμενα Χριστούγεννα)

Αν σ αρέσουν λοιπόν τα πρωτότυπα, μπορείς να το πας ένα βήμα παραπέρα και να γεμίσεις με γυάλινες ή πλαστικές μπάλες το δέντρο σου που η κάθε μια θα λέει ένα όνομα από την οικογένεια σου. Τι περιμένεις λοιπόν; Ωρα να βρεις τα στολίδια.

Υλικά

Χριστουγεννιάτικες μπάλες διάφανες (Γυάλινες ή πλαστικές)

Glitter σε διάφορα χρώματα

Έναν χρυσό ή έναν ασημένιο μαρκαδόρο (ανάλογα τα χρώματα που θες να είναι στο δέντρο σου)

Αν δεν είσαι καλή στην καλλιγραφία τότε μπορείς να προμηθευτείς αυτοκόλλητα με γράμματα σε χρυσό ή ασημένιο χρώμα και απλώς να τα κολλήσεις.

Πως τα φτιάχνεις

Ανοίγεις τις μπάλες και τοποθετείς στην τρύπα ένα χωνί έτσι ώστε να ρίξεις μέσα το glitter χωρίς να λερώσεις γύρω- γύρω. Μπορείς να την γεμίσεις μέχρι απάνω ή να βάλεις μόνο λίγη στο κάτω μέρος (προσωπικά μου αρέσει περισσότερο η δεύτερη επιλογή). Κλείνεις την μπάλα καλά και αρχίζεις να γράφεις τα ονόματα σας με τον μαρκαδόρο ή κολλώντας τα αυτοκόλλητα.
Τώρα απλά μένει μόνο να στολίσεις το δέντρο σου.