Το κοινό της Γλυφάδας έκανε την επιλογή του για το μέλλον του στυλ και πριν λίγες ημέρες κατέβηκε να καλωσορίσει το νέο κατάστημα της Napapijri. Στο party, που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ, βρέθηκε όλος ο Future Positive κόσμος των νοτίων προαστίων αλλά και γνωστοί καλλιτέχνες, ηθοποιοί ,στυλίστες, σεφ, street και tattoo artists.

Σπύρος Μαργαρίτης

Ο Music89.2 και ο Σπύρος Μαργαρίτης ήταν εκεί και μετέδιδαν live από το κατάστημα, ενώ αργότερα ανέλαβε τα decks ο DJ KAS. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν σε ένα διαφορετικό photobooth όπου πρωταγωνιστούσαν στα τοπία της FW19: Choose Future καμπάνιας του brand. Ταυτόχρονα είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν Napapijri duffle bags ζωγραφισμένες επι τόπου στο χέρι από τον Zetes Productions.

Zetes Productions

Η νέα συλλογή της Napapijri αποτελείται από casual και street κομμάτια με λαμπερά και μεταλλικά χρώματα, καρό puffers αλλά και υφάσματα πιστά στη βιωσιμότητα και στην ηθική διαδικασία παραγωγής. Στόχος είναι να αποκτήσουμε ευκολοφόρετα ρούχα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα σε περιπέτεια και αποτελούν παράδειγμα του Future Positive χαρακτήρα της Napapijri.