Η “στροφή” των νεότερων κυρίως καταναλωτών σε πιο υγιεινές συνήθειες οδήγησε ένα σημαντικό ποσοστό στην απομάκρυνση από το αλκοόλ. Ιδιαίτερα στην περίπτωση που ακολουθείς κάποια διατροφή ή οδηγείς, συχνά προκύπτει ο προβληματισμός σχετικά με το τι θα πιεις όταν βρίσκεσαι με την παρέα σου. Η αλήθεια είναι ότι πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές. Αν όμως δεν σου αρέσει η μπύρα χωρίς αλκοόλ ή τα αναψυκτικά υπάρχει μια καινούρια πρόταση που θα σε ενθουσιάσει!

Το Roots Divino αποτελεί το πρώτο μη αλκοολούχο aperitif με την υπογραφή της ελληνικής εταιρείας Roots Spirits. Μπορείς να το πιεις άφοβα χωρίς να ανησυχείς για παρενέργειες. Παράγεται με μεσογειακά βότανα και είναι διαθέσιμο σε 2 τύπους προκειμένου να ανακαλύψεις αυτό που σου ταιριάζει.

Roots Divino Bianco

Το Roots Divino Bianco έχει αρώματα από θυμάρι, δενδρολίβανο και λεμόνι, με νότες ρίγανης και χαμομηλιού και μια γεύση που αφήνει τη φίνα αίσθηση φρέσκιας μέντας και λευκών ανθών. Προτίμησε να το πιεις με πάγο, tonic και μία φέτα λεμόνι, σε ένα δροσερό και sour μη αλκοολούχο spritz!

Roots Divino Rosso

Το Roots Divino Rosso έχει έναν γλυκόπικρο χαρακτήρα με πρωταγωνιστές την αρτεμησία, τη γεντιανή και ένα γήινο άρωμα μπαχαρικών με νότες εσπεριδοειδών. Η έκπληξη βρίσκεται στην επίγευση με αρώματα μελιού που καταλήγουν σε μια νότα πιπεριού και βανίλιας! Απολαύστε το σε ένα βοτανικό και floral μη αλκοολούχο spritz, με πάγο, tonic και μια φέτα πορτοκάλι.

Το Roots Divino Bianco και το Roots Divino Rosso βασίζονται στις συνταγές και την ιστορία του λευκού και κόκκινου vermouth. Η καινοτομία τους όμως είναι ότι έχει αφαιρεθεί το αλκοόλ. Πρόκειται για premium λικέρ που βασίζονται σε παλιές συνταγές με πλούσια παράδοση και 100% φυσικά συστατικά από την ελληνική γη.