Έχεις κανονίσει διακοπές και θες να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου ή παντρεύεσαι και θες να είσαι λαμπερή; Ότι και αν έχεις κανονίσει θα πρέπει να βρεις μια μάσκα προσώπου που να ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες. Και πώς θα το καταφέρεις; Ακολουθώντας τον παρακάτω οδηγό φυσικά:

  1. Red Clay Mask. Μάσκα προσώπου με κόκκινη άργιλο, πλούσια σε σίδηρο. Απομακρύνει ρύπους, περίσσεια σμήγματος και λιπαρότητα, συσφίγγει τους πόρους και αναδεικνύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με ολιγοσακχαρίτες, πολυσακχαρίτες και βιταμίνη Ε, προσφέρει άμεσα και ορατά, σύσφιξη και ενυδάτωση που διαρκούν. Για θαμπή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα.
  2. White Clay Mask. Μάσκα προσώπου με λευκή άργιλο. Απομακρύνει ρύπους, περίσσεια σμήγματος και λιπαρότητα, συσφίγγει τους πόρους και αναδεικνύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με ολιγοσακχαρίτες, πολυσακχαρίτες και βιταμίνη Ε, προσφέρει άμεσα και ορατά, σύσφιξη και ενυδάτωση που διαρκούν. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.
  3. Green Clay Mask. Μάσκα προσώπου με πράσινη άργιλο, πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία. Απομακρύνει ρύπους, περίσσεια σμήγματος και λιπαρότητα, συσφίγγει τους πόρους και αναδεικνύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με ολιγοσακχαρίτες, πολυσακχαρίτες και βιταμίνη Ε, προσφέρει άμεσα και ορατά, σύσφιξη και ενυδάτωση που διαρκούν. Ιδανική για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες.
  4. Detox Clay Mask. Μάσκα προσώπου με ενεργό άνθρακα. Ο ενεργός άνθρακας αποτοξινώνει την επιδερμίδα απορροφώντας πάνω του ρύπους και περιττή λιπαρότητα. Η επιδερμίδα γίνεται ορατά πιο καθαρή και ομοιόμορφη και οι πόροι λιγότερο ορατοί. Εμπλουτισμένη με ολιγοσακχαρίτες, πολυσακχαρίτες και βιταμίνη Ε, προσφέρει άμεσα και ορατά, σύσφιξη και ενυδάτωση που διαρκούν. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

Capture

Και επειδή σε έχουμε στα ώπα ώπα παρακάτω μπορείς να βρεις και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις!

Απλώστε ομοιόμορφα ένα πλούσιο στρώμα μάσκας στο πρόσωπο αποφεύγοτας την περιοχή των ματιών και αφήστε την για 20 λεπτά. Στη συνέχεια ξεβγάλτε με άφθονο νερό.

Τις μάσκες Dalon μπορείς να τις βρεις σε καταστήματα καλλυντικών, σε super markets καθώς και σε επιλεγμένα φαρμακεία.