Τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που προσπαθεί να φροντίσει τα ζώα και τα δικαιώματά τους. Εθελοντές σε όλη την Ελλάδα δίνουν καθημερινό αγώνα, μαζεύουν αδέσποτα από το δρόμο και υιοθετούν ζωάκια που το έχουν ανάγκη. Παράλληλα, αναπτύσσεται και ένας μεγαλύτερος σεβασμός για τη φύση και τα όσα μας προσφέρει. Πέρα από το αίσθημα φιλοζωίας, η κλιματική κρίση, η καταστροφική απώλεια βιοποικιλότητας και η πανδημία μας καλούν να δράσουμε. Για το λόγο αυτό, η Country Farms προσκαλεί τους φιλόζωους όλης της χώρας να συμμετέχουν στη δράση της, φυτεύοντας στο δικό τους χώρο το δέντρο που θα τους κάνει δώρο.

Η πρωτοβουλία της COUNTRY FARMS

H COUNTRY FARMS παραμένει πιστή στη δέσμευση της. Παρασκευάζει θρεπτικές τροφές για τα αγαπημένα μας κατοικίδια, με όλα τα οφέλη από τον πλούτο της γης και αναλαμβάνει δράση. Διοργανώνει μια μεγάλη δενδροφύτευση.

Μέσα από την πρωτοβουλία «Το καλό είναι στη φύση τους», η COUNTRY FARMS από την Πέμπτη 1η Απριλίου και για 45 ημέρες με κάθε αγορά συσκευασίας 11 ή 12 kg από επιλεγμένα pet shops, προσφέρει δώρο ένα δεντράκι. Έτσι ο καθένας μπορεί να συμμετέχει στη δενδροφύτευση. Για κάθε δεντράκι που θα φυτέψετε, αναρτώντας μια σχετική φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #ToΚαλοΕιναιΣτηΦυσηΤους και κάνοντας tag την @countryfarmsgreece, η COUNTRY FARMS σε συνεργασία με την Οργάνωση ΓΗ δεσμεύεται να φυτέψει ακόμα ένα δέντρο.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια πρόσκληση για να δώσουμε όλοι μαζί ανάσα στη φύση. Μέσα από μια συλλογική δενδροφύτευση ενώνουμε τις δυνάμεις, ακόμα και τώρα που δεν μπορούμε να είμαστε μαζί.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published.