Τελευταία έχουμε πάθει εμμονή με τα eco-friendly, vegan προϊόντα γιατί μόλις συνειδητοποιήσεις το «χρέος σου πέναντι στη φύση και τον πλανήτη δεν μπορείς να το κάνεις πίσω. Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, ειδικά όσον αφορά τα καλλυντικά ήμασταν ανέκαθεν λάτρεις των προϊόντων με συστατικά φυσικής προέλευσης οπότε ήταν αναμενόμενο να ενθουσιαστούμε ανακαλύπτοντας τη Goodin By Nature.

Η Goodin είναι μια πράσινη σειρά περιποίησης, που σέβεται το περιβάλλον και επιλέγει συστατικά με φυσικές αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες, όπως το φραγκόσυκο, το ρόδι, το πράσινο τσάι, το acai, η σπιρουλίνα. Σε κάθε προϊόν βρίσκουμε συαστατικά 95% φυσικής προέλευσης και άνω του 70% βιολογικής προέλευσης.

Όλα τα προϊόντα προσώπου και σώματος είναι vegan, cruelty free, χωρίς γλουτένη, δερματολογικά ελεγμένα και με 100% φυσικό άρωμα. Δε σου έχει λείψει να χρησιμοποιείς ένα προϊόν χωρίς να ανησυχείς για αυτά που περιέχει;

Το καλύτερο είναι ότι δε φροντίζουμε μόνο τον εαυτό μας αγοράζοντας τα προϊόντα Goodin, αλλά και το περιβάλλον αφού οι συσκευασίες είναι από βιολογικό ζαχαροκάλαμο ή ανακυκλωμένο πλαστικό και η εταιρεία φροντίζει για την ανακύκλωσή τους. Παράλληλα, για κάθε πώληση προϊόντος Goodin, η εταιρεία συνεργάζεται με τον οργανισμό TreeNation και πραγματοποιεί δενδροφυτεύσεις συμβάλλοντας στην αναδάσωση περιοχών.

Η σειρά προϊόντων Goodin για το πρόσωπο και το σώμα διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα HondosCenter & στο hondoscenter.com.