Η Νικόλ Κίντμαν αποτελεί μια γυναίκα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει. Είναι διάσημη, πλούσια, επιτυχημένη στη δουλειά της και μητέρα. Πρόσφατα όμως αποκάλυψε ότι το βάρος των ρόλων της μπορεί μερικές φορές να επηρεάσει τους πιο κοντινούς της ανθρώπους, καθώς και τον δικό της ψυχισμό.

Από τη στιγμή που η ηθοποιός είναι και μητέρα, πολλές φορές αναγκάζεται να δώσει εξηγήσεις στα παιδιά της, σχετικά με τη θεματολογία των έργων που συμμετέχει. Αναφερόμενη στη σειρά Big Little Lies, όπου υποδύεται μία γυναίκα θύμα της ενδοοικογενειακής βίας, είπε ότι πολλές φορές επέστρεφε στο σπίτι της με μώλωπες και έπρεπε να εξηγήσει στα παιδιά πώς τραυματίστηκε.

 

Το τίμημα των πολύπλοκων ρόλων

«Υποθέτω ότι το πνεύμα του καλλιτέχνη, πολλές φορές, λέει: “Δεν με νοιάζει τι θα μου κοστίσει ως άνθρωπος, γιατί τα κίνητρά μου είναι βαθιά καλλιτεχνικά”», είπε η Κίντμαν για τους λόγους για τους οποίους επιλέγει πολύπλοκους ρόλους.

Όπως συμπλήρωσε η ηθοποιός αυτό είναι μία τεράστια πίεση για τον καλλιτέχνη. Είτε είναι ηθοποιός, είτε συγγραφέας, είτε ζωγράφος. «Αν είστε πραγματικά αφοσιωμένοι σε αυτό για μια ζωή, αυτή η πίεση θα συγκρουστεί με την ύπαρξή σας και τους δεσμούς με την οικογένειά σας και όλους τους ανθρώπους στη ζωή σου» ανέφερε η Κίντμαν.

Διαβάστε επίσης:

Βικτόρια Μπέκαμ: Αυτό είναι το μαγικό “συστατικό” του γάμου της με τον Ντέβιντ | Thats Life. Life as it is!

Leave a Reply

Your email address will not be published.