Μπορεί η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε να μη γίνεται εύκολα αντιληπτή. Όμως κάθε οικογένεια θέλει να είναι σίγουρη ότι το περιβάλλον που κατοικεί είναι καθαρό και ασφαλές, ειδικά όταν υπάρχουν στο σπίτι και παιδιά. Η εσωτερική ατμοσφαιρική ρύπανση είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί ιδιαίτερα τους σύγχρονους ανθρώπους. Καθαριστές αέρα, βέβαια, υπάρχουν αρκετοί στην αγορά. Μια γρήγορη έρευνα, ωστόσο, μας δείχνει ότι οι δυνατότητές τους είναι περιορισμένες. Τι θα έλεγες να αποκτήσεις μια “μαγική” συσκευή που εξασφαλίζει καθαρό αέρα όλο τον χρόνο,  ενώ παράλληλα λειτουργεί σαν ανεμιστήρας το καλοκαίρι και θερμαίνει τον χειμώνα;

Προηγμένη τεχνολογία με την εγγύηση της Dyson

Τα προϊόντα Dyson δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι γνωστό ότι κατασκευάζονται με γνώμονα την προηγμένη τεχνολογία, την αισθητική και την εξασφάλιση της μοναδικής εμπειρίας χρήσης. Η εταιρεία όμως έχει προχωρήσει ένα βήμα παρά πέρα. Έχει ενισχύσει την κατηγορία των καθαριστών αέρα με πρωτοποριακούς ανεμιστήρες χωρίς πτερύγια και έξυπνα θερμαντικά.

Καθαριστής αέρα και ανεμιστήρας σε μία μόνο συσκευή

Αν αναζητάς μια συσκευή που να καθαρίζει έξυπνα, λειτουργώντας παράλληλα και σαν ανεμιστήρας, το μοντέλο Dyson Pure Cool™ Link TP02 Tower αποτελεί ιδανική επιλογή. Πρόκειται για ένα μοναδικό καθαριστή αέρα με πρωτότυπο σχεδιασμό χωρίς πτερύγια και άριστη απόδοση. Αυτό που κάνει τον καθαριστή να ξεχωρίζει είναι ότι διαθέτει μοναδικό σύστημα διήθησης με φίλτρα που συλλαμβάνουν το 99.95% των εξαιρετικά μικρών σωματιδίων, αλλεργιογόνων και αερίων. Παράλληλα, η τεχνολογία Air Multiplier™ παρέχει μια συνεχή, ισχυρή και ομαλή ροή καθαρού αέρα σε όλο το δωμάτιο.

Το Dyson Pure CoolLink TP02 αποτελεί μια ιδανική συσκευή για σωστό καθαρισμό του χώρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει λειτουργία Auto Mode. Παρακολουθεί την ποιότητα του αέρα, ρυθμίζει αυτόματα την ροή του και ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται ανάλογα. Ταυτόχρονα ενημερώνει την εφαρμογή Dyson Link στο κινητό, ενώ υπάρχει ειδική λειτουργία Night Mode που επιτρέπει τις πιο αθόρυβες ρυθμίσεις, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τον φωτισμό στην οθόνη. Με περιστροφή 90ο και δυνατότητα επιλογής μεταξύ 10 ταχυτήτων εξασφαλίζει ότι θα έχεις κάθε στιγμή αυτό που σου ταιριάζει. Το τηλεχειριστήριο έχει καμπυλωτή σχεδίαση και είναι μαγνητισμένο για εύκολη πρόσβαση.

Θαυματουργή συσκευή 3 σε 1

Γι’ αυτούς που αναζητούν έξυπνο καθαρισμό του αέρα, θέρμανση τον χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι, η συσκευή Pure Hot+Cool™ Link HP04 αποτελεί έναν ιδανικό σύμμαχο για όλη την οικογένεια με πρωτότυπο σχεδιασμό χωρίς πτερύγια. Η τεχνολογία Air Multiplier™ ενισχύει τον περιβάλλοντα αέρα και σε αυτή την περίπτωση. Το μοναδικό σύστημα διήθησης με φίλτρα Hepa Glass 360° και προηγμένου ενεργού άνθρακα συλλαμβάνουν το 99.97% των εξαιρετικά μικρών σωματιδίων, εξασφαλίζοντας καθαρό αέρα χωρίς διαρροές ρύπων. Το χειμώνα ζεσταίνει τον χώρο ομοιόμορφα, καθώς προβάλλει θερμό καθαρό αέρα μεγάλης εμβέλειας. Τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες δροσίζει με μία ισχυρή ροή καθαρού αέρα. Παράλληλα, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο διάχυσης του αέρα είτε με προβολή προς τα μπροστά είτε με εκτροπή του αέρα από το πίσω μέρος της συσκευής με γωνία 45ο.

Η συσκευή διαθέτει αισθητήρες που ανιχνεύουν αυτόματα τα αερομεταφερόμενα σωματίδια, κάνει διάγνωση και καταγράφει σε πραγματικό χρόνο την ποιότητα του αέρα στην ψηφιακή οθόνη LCD και στην εφαρμογή Dyson Link. Δείχνει την θερμοκρασία, το ποσοστό υγρασίας και την διάρκεια ζωής των φίλτρων. Ενεργοποιώντας την επιλογή Auto Mode ρυθμίζει αυτόματα την λειτουργία του βασιζόμενο στην ποιότητα αέρα του περιβάλλοντος χώρου και επιλέγοντας την ρύθμιση Night Mode ενεργοποιεί τις πιο αθόρυβες ρυθμίσεις, μειώνοντας τον φωτισμό στην οθόνη. Συγχρόνως η λειτουργία περιστροφής 350° εξασφαλίζει ότι ο καθαρός αέρας διαχέεται σε ολόκληρο το δωμάτιο.

 

Τα προϊόντα Dyson κατασκευάζονται με γνώμονα την προηγμένη τεχνολογία, την πρωτοπορία, την αισθητική και την εξασφάλιση της μοναδικής εμπειρίας χρήσης. Από τον Μάιο 2021, η Δ. & Ι. Δαμκαλίδης ΑΕ  ανέλαβε την αντιπροσωπεία των προϊόντων Dyson στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα 

ή τα Social Media της εταιρείας

FACEBOOK

INSTAGRAM

Διαβάστε επίσης: Ο κορυφαίος ανεμιστήρας της Dyson για οικογένειες με μικρά παιδιά | Thats Life. Life as it is!