Ας το παραδεχθούμε επιτέλους! Η μόνη Δευτέρα που αγαπάμε είναι η Καθαρά Δευτέρα, γιατί είναι αργία και γιατί σηματοδοτεί την αρχή της Σαρακοστής -κι όλοι ξέρουν ότι αυτό σημαίνει άνοιξη, ήλιος, ανθισμένα λουλούδια, ωραίος καιρός και φύγαμε για καλοκαίρι! Πριν λίγες ημέρες, ο Μακεδονικός Χαλβάς μας κάλεσε να αφήσουμε τις μουντές Δευτέρες του γραφείου και να πάρουμε μία πρώτη γεύση από την πιο όμορφη Δευτέρα του χρόνου!

Χαρταετοί, λουλούδια και πολύχρωμες κορδέλες μας περίμενας στο εστιατόριο Cookoovaya, όπου δοκιμάσαμε νηστίσιμους μεζέδες από τους καταξιωμένους chef του εστιατορίου, με πρωταγωνιστή φυσικά, τον Μακεδονικό Χαλβά. Παράλληλα, ακούγαμε «πειραγμένα» ελληνικά τραγούδια από τον Αδάμ Τσαρούχη και την ορχήστρα του, ενώ το σκηνικό ολοκλήρωνε ο συλλεκτικός χαρταετός που επιμελήθηκε ο εικαστικός καλλιτέχνης “Gospel” – κατά κόσμον Μάκης Σεραφείμ – δίνοντας μία δημιουργική πινελιά στο αγαπημένο σύμβολο της Καθαράς Δευτέρας.

Το πιο σημαντικό μήνυμα της ημέρας όμως και αυτόπου πρέπει όλοι να κρατήσουμε είναι η online πλατφόρμα www.agapamedeftera,gr, η οποία μας δίνει την ευκαιρία να προσκαλέσουμε τα πρόσωπα που θέλουμε να περάσουμε «ΜΑΖΙ τη Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε». Μέσα από κάθε πρόσκληση, παίρνουμε μέρος σε διαγωνισμό για να κερδίσουμε αγαπημένα προϊόντα, ενώ το βασικότερο είναι ότι βοηθάμε τον Μακεδονικό Χαλβά να υποστηρίξει το έργο του Σωματείου ΠΝΟΗ, Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού. Επίκεντρο της δράσης του Σωματείου ΠΝΟΗ αποτελεί ο εξοπλισμός των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας παιδιών και νεογνών στα κρατικά νοσοκομεία της χώρας. Ο Μακεδονικός Χαλβάς, μέσα από τη στήριξή του στο Σωματείο ΠΝΟΗ, θα φροντίσει για την αγορά θερμοκοιτίδων, προσφέροντας έτσι βοήθεια σε παιδιά που τη χρειάζονται, στο ξεκίνημα της ζωής τους.