Στην ίδια σκηνή θα βρεθούν οι μεγάλες stars της διεθνούς μουσικής σκηνής Lady Gaga και Τζένιφερ Λόπεζ προσεχώς. Πως θα γίνει αυτή η σπάνια συνάντηση; Μα φυσικά στο πλαίσιο της ορκωμοσίας του νέου προέδρου της Αμερικής Τζο Μπάιντεν. Μετά τα ευτράπελα της αποχώρησης του Τραμπ και το μακελειό στο Καπιτώλιο που παρακολούθησε όλος ο πλανήτης, η ορκομωσία του νέου προέδρου θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στην Ουάσιγκτον.

Οι δύο καλλιτέχνιδες θα τραγουδήσουν κατά την τελετή που θα λάβει χώρα στις 20 Ιανουαρίου. Δε θα είναι όμως μόνες τους. Θα συμμετάσχουν ακόμη ένας μαύρος πυροσβέστης από την Τζόρτζια, μία πρώην Νέα Δαφνοστεφής Ποιήτρια, ένας καθολικός ιερέας και ένας πάστορας από τη γενέτειρα του Μπάιντεν.

Έχει ήδη προγραμματιστεί η Τζένιφερ Λόπεζ να δώσει μια μουσική παράσταση επί σκηνής. Η Lady Gaga από την άλλη πλευρά θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο στο κοινό. Η επιλογή των συγκεκριμένων τραγουδιστριών, όπως έγινε γνωστό, δεν είναι τυχαία. Αντιπροσωπεύουν τη διαφορετικότητα που είναι ένα από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά της Αμερικής. Παράλληλα, η παρουσία τους ταυτίζεται με το όραμα του Μπάιντεν, που επιθυμεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Αμερικής.

Και οι δύο τραγουδίστριες, κατά καιρούς, έχουν εκφράσει τις απόψεις τους για τη σημασία της πολιτικής ψήφου. Παράλληλα, έχουν ανακοινώσει τον ενθουσιασμό τους για τη συμμετοχή τους στην ορκωμοσία στα social media.