Είτε είσαι σε σχέση καιρό, είτε ξεκινάς τώρα, υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που δεν ξέρεις. Έτσι οι ερευνητές (σε δουλειά να βρίσκονται), αποφάσισαν να δείξουν στον κόσμο τι γίνεται γύρω από το sex με… τεκμήρια!

-10 το βράδυ η καλύτερη ώρα για σεξ

Αν μπορούμε να συμφωνήσουμε όλες πως υπάρχει ιδανική ώρα για σεξ και αυτή είναι στις 10 το βράδυ. Σύμφωνα με έρευνα του Match.com, το 65% των αντρών και το 69% των γυναικών επέλεξαν εκείνη την ώρα για τις ερωτικές τους συνευρέσεις…

-Το San Francisco είναι η καλύτερη πόλη για τους single

Το San Francisco είναι η πόλη που σύμφωνα με ανάλυση του Zillow είναι η καλύτερη πόλη για τους singles. Ο μισός πληθυσμός του είναι… ελεύθεροι (με υψηλό εισόδημα), ενώ έχει αρκετά μπαρ και ρεστοράν τα οποία ενδείκνυται για γνωριμίες. Ακολουθούν το Las Vegas, το Los Angeles και η Βοστόνη.

-Οι Αμερικάνες παίρνουν παντού τον… δονητή τους!

Οι Αμερικανίδες είναι μεγάλες θαυμάστριες του δονητή και δεν έχουν πρόβλημα να το δείξουν. Σύμφωνα με το We-Vibe, το 53% των γυναικών παίρνουν τον δονητή τους μαζί σε κάθε τους ταξίδι για να μην αισθάνονται… μοναξιά!

-Αρκετοί άνθρωποι δεν ξέρουν αν είναι σε ραντεβού ή όχι

Ένα ποσοστό που αγγίζει το 69% των singles δεν γνωρίζει αν είναι σε κάποιο ραντεβού ή όχι με τον άνθρωπο που του αρέσει. Αυτό προκαλείται από την ανάσφαλεια με το State of Dating…

-Οι κοκκινομάλες έχουν οργασμούς συχνότερα

Οι κοκκινομάλες φαίνεται πως ξέρουν να… γλεντάνε, σύμφωνα με το Match.com. Το 41% των γυναικών με κόκκινα μαλλιά έχει περισσότερους οργασμούς, ενώ δεύτερες έρχονται οι ξανθιές με 36%.

-Οι… σπασίκλες είναι πιο ωραίοι

Τα γυαλάκια και το γενικό στυλ των… σπασίκλων, τραβάει τις γυναίκες σύμφωνα με έρευνα του Match.com. Το 84% των γυναικών απάντησαν πως προτιμούν άντρα που να δουλεύει στους υπολογιστές ενώ μόλις το 15% απάντησε πως θέλει ο σύντροφος τους να πηγαίνει… γυμναστήριο!

-Τα emoticons κάνουν… καλό!

Μπορεί σε κάποιους να φαίνονται ανόητα αυτά αλλά σύμφωνα με έρευνα του Cricket Wireless, το 56% όσων συμμετείχαν, βρήκαν την αποστολή emoticons μέσω social media σαν μια όμορφη χειρονομία! Καλωσήρθατε στην εποχή της τεχνολογίας…

-Οι άνθρωποι προτιμούν το Internet από το σεξ

Σε έρευνα που διενήργησε η εταιρεία προφυλακτικών SKYN, το 43% των ερωτηθέντων απάντησαν πως προτιμούν να αφήσουν το σεξ για ένα χρόνο παρά το…internet!

-Σεξ όπου… τύχει!

Σύμφωνα με το Match.com, το 63% των ερωτηθέντων έχουν κάνει σεξ στο αυτοκίνητο, το 56% στο σπίτι των γονιών τους, ενώ το 50% φαντασιώνεται να το κάνει σε πλοίο! Περί ορέξεως ουδείς λόγος…

-Οι άντρες θέλουν χώρο στη ντουλάπα τους

Αυτό είναι έκπληξη! Δεν είναι οι γυναίκες μόνο που θέλουν χώρο στην ντουλάπα τους, όπως αναφέρει το Apartment List. Το 47% των αντρών που έλαβαν μέρος στην έρευνα, απάντησε πως προτιμά χώρο στην ντουλάπα τους παρά ένα μεγάλο κρεβάτι ή μια παραπάνω τηλεόραση!