Σίγουρα ποτέ δε σκέφτηκες να φορέσεις φούστα με εκτύπωση ειδική ώστε να φαίνεται σα να είναι διάφανη, με τα εσώρουχά σου να είναι ευδιάκριτα από μέσα, αλλά πόσα έφηβα αγόρια δεν έχουν ευχηθεί να έχουν ακτίνες χ στα μάτια για να περνάνε από ακτινογραφία τις γυναικείες φούστες; Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν τα Ιαπωνικά περιοδικά και έφτιαξαν ολόκληρες στήλες με ακριβώς αυτό το θέμα: “Γυναίκες και ημιδιάφανες φούστες”.

Τα περιοδικά ισχυρίστηκαν ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν με ειδική τεχνολογία “ακτίνων χ”, η οποία επέτρεψε στο φωτογράφο να θίξει ελαφρώς την αγνότητα της κοπέλας που ποζάρει για να δημιουργήσουν αυτό το ενδιαφέρον (;) θέαμα. Πολλές ιστοσελίδες, ύστερα, ισχυρίστηκαν ότι οι φούστες αυτές έχουν οι ίδιες ειδική εκτύπωση ώστε να φαίνονται ημιδιάφανες σε μία “νέα μόδα της Ιαπωνίας”. Στην πραγματικότητα οι φωτογραφίες αυτές δημιουργήθηκαν από τα Ιαπωνικά περιοδικά με photoshop, συνδυάζοντας τη φωτογραφία μίας κοπέλας που φοράει φούστα και μίας που φοράει μόνο εσώρουχα.

Σίγουρα, πάντως, δεν πιστεύω ότι είναι αδύνατο να υπάρξει μία τέτοια μόδα, με φούστες με σχέδιο “γυμνού” πάνω τους. Μιλάμε για την Ιαπωνία, άλλωστε, όπου υπάρχουν τριχωτά καλσόν και φουλάρια για το στήθος!

Παρακάτω μπορείς να δεις τις εξαιρετικά αληθοφανείς (και εξαιρετικά αστείες) φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα περιοδικά:

image002
image003-2
image004
image005
image006