Ένας ιδιαίτερος και σπάνιος καφές έφτασε στα καφεκοπτεία της Coffee Island και υπόσχεται να μας χαρίσει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Ιδιαίτερα τώρα που βρισκόμαστε περιορισμένοι στο σπίτι ένας ξεχωριστός καφές επιβάλλεται για να μας φτιάξει τη διάθεση!

Ο Burundi Rimiro, όπως ονομάζεται ο νέος Microfarm Project, είναι ένας 100% Specialty Arabica Red Bourbon καφές. H ποικιλία Bourbon, άρχισε να καλλιεργείται τον 16ο αιώνα. Είναι γνωστή για την πολυπλοκότητα και τη γλυκύτητα του γευστικού της προφίλ.

Το γευστικό και αρωματικό προφίλ του limited edition Burundi Rimiro είναι ένας συνδυασμός από μούρα, μαύρης σοκολάτας και γλυκόριζας, που τον κάνει ιδιαίτερο και πολύπλοκο. Η βελούδινη αίσθηση που αφήνει στο στόμα και η παρατεταμένη γλυκιά επίγευση, πραγματικά απολαυστικό.

Όλα αυτά τα πλούσια και ξεχωριστά χαρακτηριστικά που τον κάνουν σπάνιο, τα οφείλει στην καταγωγή του. Έρχεται από τους καταπράσινους λόφους και τα ηφαιστειακά εδάφη του Burundi, και ειδικότερα από την επαρχία Kayanza. Πρόκειται για μια περιοχή που φημίζεται για την παραγωγή μερικών από τους καλύτερους καφέδες στη χώρα. To δεύτερο του όνομα το πήρε από τον ομώνυμο σταθμό επεξεργασίας, Rimiro, όπου οι έμπειροι καλλιεργητές του καφέ με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα επεξεργάστηκαν τον καρπό με την παραδοσιακή ξηρή/φυσική μέθοδο.

Ο Burundi Rimiro βρίσκεται ήδη στα καφεκοπτεία της Coffee Island. Παράγγειλέ τον τώρα, μέσω του www.coffeeIsland.gr ή το My Coffee Island APP.