Για ακόμα μια φορά το Campari εντυπωσιάζει παρουσιάζοντας την άκρως εντυπωσιακή μικρού μήκους ταινία του με τίτλο Entering Red. Φυσικά όπως είναι κατανοητό η νέα αυτή ταινία έρχεται να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα σειρά ταινιών με τίτλο Red Diaries. Φυσικά, το μότο του συνεχίζει να είναι πως “Κάθε cocktail διηγείται μία ιστορία”, ενώ η φετινή παραγωγή εγκαινιάζει τον εορτασμό του Negroni, του εμβληματικού αυτού cocktail, το οποίο συμπληρώνει 100 χρόνια από τη γέννηση του. Η ιστορία μας υπενθυμίζει ότι το Campari βρίσκεται στην καρδιά του Negroni, αναγνωρίζοντας το ως αναπόσπαστο μέρος της συνταγής του.

CAMPARI_POSTER

Με πρωταγωνιστές την επιτυχημένη ηθοποιό Ana De Armas και τον Ιταλό ηθοποιό Lorenzo Richelmy, το Entering Red έχει σκηνοθετηθεί με την ιδιαίτερη καλλιτεχνική ματιά του αναγνωρισμένου  Ιταλού σκηνοθέτη Matteo Garrone. Το Entering Red μας μεταφέρει στο μαγευτικό Μιλάνο,  γενέτειρα του Campari. Μοναδικά σημεία της πόλης ζωντανεύουν,  το Duomo αλλά και η μαγευτική Galleria Vittorio Emanuele II, όπου και στεγάζεται ένα από τα σημαντικότερα Camparino bar του Davide Campari,  «λούζονται» με το  κόκκινο χρώμα του Campari για τη συγκεκριμένη περίσταση.

Μέσα από μια ιστορία γεμάτη μυστήριο, γνωρίζουμε την Ana, που υποδύεται η αναγνωρισμένη ηθοποιός  Ana De Armas. Η έμφυτη περιέργεια της Ana την ωθεί να εξερευνήσει τη μαγευτική πόλη του Μιλάνο, ανακαλύπτοντάς την μέσα από τα μάτια του Campari.   Η ταινία ξεκινά με μια σκηνή σε ένα μπαρ όπου η Ana, ενώ χορεύει στους ρυθμούς της μουσικής του συγκροτήματος, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με έναν μυστηριώδη άντρα,  που υποδύεται ο Lorenzo Richelmy.

Όταν ο μυστήριος αυτός άντρας φεύγει από το μπαρ με την τραγουδίστρια του συγκροτήματος, η Ana ανακαλύπτει ένα δαχτυλίδι στο τραπέζι, το οποίο έχει χαραγμένη τη λέξη «N100». Γεμάτη με περιέργεια και ενθουσιασμό, η Ana ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι για να κατανοήσει το νόημα πίσω από αυτό το μυστηριώδες στοιχείο. Ένα ταξίδι που τελικά θα την αλλάξει, μεταμορφώνοντας την σε μια γυναίκα η οποία γνωρίζει ποια πραγματικά είναι. Βήμα προς βήμα, ακολουθεί τη ψυχή, το μυαλό και την καρδιά της, με τη βοήθεια των Red Hands, μιας ομάδας επαγγελματιών bartenders που ξέρουν περισσότερα για τον κόσμο που ανακαλύπτει.

Tα τρία αυτά στοιχεία αντιπροσωπεύουν το τζιν, το κόκκινο βερμούτ και το Campari, δημιουργώντας ένα άψογα ισορροπημένο γευστικά μείγμα, το οποίο χρησιμοποιείται στο Negroni και γίνεται το Ν100, μια μοναδική στιγμή εορτασμού για τα εκατό χρόνια παρουσίας του εμβληματικού και διαχρονικού αυτού ποτού. Στην τελευταία σκηνή η Ana ανακαλύπτει ένα μπαρ, με τη βοήθεια των Red Hands, προστατεύοντας μεταφορικά τη σοφία και την πείρα τους. Το μπαρ αναπαριστά την πεμπτουσία του πορτοκαλιού που συνοδεύει το Campari, και θυμίζει το σχήμα το Spiritello, ένα διαχρονικό έργο τέχνης του Leonetto Cappiello.
Στην ταινία κάνουν την εμφάνισή τους έξι από τους καλύτερους bartenders του κόσμου, στον ρόλο των Red Hands αλλά και εφτά από τους πιο δημοφιλείς influencers παγκοσμίου φήμης, αντιπροσωπεύοντας χώρες ανά τον κόσμο. Ειδικά για τα γενέθλια του Negroni, οι Red Hand bartenders έχουν δημιουργήσει ο καθένας μια ιδιαίτερη εναλλακτική εκδοχή της κλασική συνταγής του cocktail, κάθε μία με τη δικιά της μοναδική ιστορία.

Η πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο με μια υπέρλαμπρη εκδήλωση στο κόκκινο χαλί. Η ταινία είναι διαθέσιμη παγκοσμίως στα επίσημα κανάλια του Campari στο YouTube και στα social media.