Περισσότεροι από 60.000 επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα του The Lidl Skills Trap για να ζήσουν ένα πρωτότυπο βιωματικό διαδραστικό παιχνίδι απόδρασης που στο τέλος αποκάλυπτε το κλειδί της… επιτυχημένης καριέρας! Τι; Δεν ήσουν ένας από αυτούς;

Πολύ κρίμα, γιατί 800 από τους συμμετέχοντες κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στο ιδιαίτερο escape room της Lidl Hellas που προσομοίωνε τον χώρο εργασίας της. Από Θεσσαλονίκη Πάτρα και από εκεί στην Αθήνα, το The Lidl Skills Trap ταξίδεψε παρέα με γρίφους και αινίγματα που καλούσαν τους παίκτες να ξεκλειδώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι 20 καλύτεροι μάλιστα, εκείνοι με τον μικρότερο χρόνο, κέρδισαν μια θέση στο career workshop που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Αυτή η ενέργεια της Lidl Ελλάς έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά ενεργειών που δείχνουν πως είναι πάντα κοντά στους νέους και τους στηρίζει με κάθε τρόπο να κυνηγήσουν την καριέρα των ονείρων τους. Δείτε περισσότερα για τις μοναδικές στιγμές που έζησαν οι συμμετέχοντες και ανακαλύψτε τους νικητές στο https://kariera.lidl.gr/el/lidl-skills-trap.htm.