Φαγητό δεν πρέπει να πετάμε καμία εποχή του χρόνου, όχι μόνο τα Χριστούγεννα. Σκέψου απλά σε πόσους ανθρώπους λείπει ένα πιάτο φαγητό που εσένα σου περίσσεψε και αποφάσισες να ξεφορτωθείς στον κάδο.

Λοιπόν, φέτος τα Χριστούγεννα, ο SANITAS Claus, μας καλεί να προσφέρουμε μερικά από τα γιορτινά μας μαγειρέματα σε κάποιον που τα έχει ανάγκη. Ξεκινώντας από τα καταστήματα, ο χριστουγεννιάτικος ήρωας του brand θα μαγειρέψει μαζί με τους καταναλωτές, θα χαρίσει στολίδια και θα παρουσιάσει εορταστικές συνταγές μέσα από εκπομπές.

Επιπλέον, η εταιρεία SANITAS συνεργάζεται με την ΜΚΟ «Μπορούμε» και προσφέρει 100.000 μερίδες φαγητού και 6.000 προϊόντα συσκευασίας φαγητού σε ιδρύματα και οργανισμούς που βοηθούν ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ανάμεσά τους και το Καταφύγιο Αγάπης και Συμπαράστασης, ο Ιερός Ναός Προφήτη Ηλία Ροδόπολης Σταμάτας, το Κοινωνικό Συσσίτιο Δήμου Χαλανδρίου και το Κοινωνικό Μαγειρείο Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας SARANTIS, θα μαγειρέψουν μαζί με γνωστό σεφ στο xριστουγεννιάτικο cooking event της SANITAS και θα προσφέρουν όλη την ποσότητα που θα ετοιμάσουν στο «Μπορούμε».

Ποιο είναι το κοινωνικό μήνυμα αυτών των εορτών; Ό,τι περισσεύει κάντε το αγάπη.