Κάθε χρόνο την άνοιξη, ξεκινά ο ‘’αγώνας δρόμου’’ για τις νονές και τους νονούς που θέλουν να ευχαριστήσουν τα βαφτιστήρια τους με κάθε χρόνο. Το θέμα της λαμπάδας πρωταγωνιστεί καθώς η πληθώρα επιλογών μερικές φορές κάνει ακόμα πιο περίπλοκη την απόφαση. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι οι νονοί που προτιμούν τα κλασικά και διαχρονικά σχέδια που χαρίζουν μία ξεχωριστή γιορτινή μαγεία τις ημέρες του Πάσχα. Στα παραμυθένια σχέδια στις λαμπάδες επενδύουν και τα Lifelikes! Ο μικρός πρίγκιπας και η μπαλαρίνα, τα αστέρια και οι πλανήτες, οι ινδιάνοι και οι πεταλούδες περιμένουν να βρουν το δικό τους καταφύγιο για να ενορχηστρώσουν με λίγη από τη μαγεία τους τα πιο όμορφα παραμύθια που αυτό το Πάσχα τα έχουμε ανάγκη μικροί και μεγάλοι, περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Τα ξύλινα κάδρα που τις συνοδεύουν μπορούν εύκολα να αποτελέσουν έναν μοναδικό καμβά δημιουργικότητας και αποτύπωσης των πιο ευφάνταστων παιδικών ονείρων. Τα ίδια κάδρα είναι αυτά που θα στολίσουν το παιδικό δωμάτιο, ενώ κάποια από αυτά είναι έτοιμα να υποδεχθούν φωτογραφίες αγαπημένων στιγμών ή κάρτες με ευχές από καρδιάς. Φυσικά, τα πιο μεγάλα παιδιά που συνεχίζουν να πιστεύουν στα παραμύθια και στις νεράιδες, έχουν επίσης μεγάλη ποικιλία επιλογών. Μέσα στα 50 τουλάχιστον διαφορετικά σχέδια της πασχαλινής συλλογής Lifelikes, ο καθένας θα βρει τη λαμπάδα που θα τον κάνει να χαμογελάσει. Κι αν οι απαιτήσεις νονών και βαφτιστηριών ξεπερνούν τη δική μας φαντασία, τότε η προσωποποιημένη λαμπάδα που θα φτιάξουμε με τη δική σας καθοδήγηση είναι σίγουρα η πιο ασφαλής επιλογή.

Χρώμα, χρυσόσκονη, μαγεία, χιούμορ και φαντασία λοιπόν επιστρατεύονται, πάντα τρυφερά περιτριγυρισμένα με μπόλικη αγάπη για να κάνουν κι αυτό το Πάσχα μοναδικό. 

Κι επειδή και η νονά ή ο νονός θέλουν κι αυτή τη λαμπάδα τους, μην τους αφήσετε παραπονεμένους. Μία λαμπάδα μαζί με ένα τρυφερό σημείωμα για τη νονά ή μία “super λαμπάδα” για τον νονό θα τους θυμίζουν ότι κάπου μέσα τους είναι κι αυτοί παιδιά και όταν πάρουν στα χέρια τους μία λαμπάδα Lifelikes θα χαρούν σαν αυτά.