Οι φτερούγες κοτόπουλου στη καλύτερη εκδοχή τους.

Υλικά

12 φτερούγες κοτόπουλου

12 κομμάτια μπέικον

1κσ αλάτι

1κσ μαύρο πιπέρι

1κσ μαύρη ζάχαρη

1 Κγ πάπρικα

1Κγ του γλυκού σκόνη τσίλι

1κγ ρίγανη

Λιωμένο blue cheese για ατελείωτες βουτιές

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη, πάπρικα, σκόνη τσίλι και ρίγανη. Πασπαλίστε τις φτερούγες κοτόπουλου μέχρι να καλυφθούν πλήρως. Τυλίγουμε καλά τη φέτα μπέικον γύρω από τη φτερούγα ώστε να μη ξετυλίγεται κατά το ψήσιμο. Τοποθετούμε τις φτερούγες σε ένα ταψί και ψήνουμε για μια ώρα ενώ στη μισή ώρα τα γυρίζουμε ανάποδα για ένα ομοιόμορφο ψήσιμο. Σερβίρουμε με blue cheese.