Σε μόλις 15 λεπτά θα έχεις έτοιμο το πιο νόστιμο ντιπ για να συνοδεύσεις το ψωμί στο Κυριακάτικο μεσημεριανό.

Υλικά

3 φλιτζάνια μαρινάρα

2 φλιτζάνια φρέσκο σπανάκι

400 γρ μοτσαρέλα

1 μπαγκέτα κομμένη σε φέτες

Ελαιόλαδο

Μια σκελίδα σκόρδο

Εκτέλεση

Απλώνουμε τις φέτες της μπαγκέτας σε ένα ταψί τις οποίες πρώτα έχουμε λαδώσει και ψήνουμε για περίπου 5 λεπτά.

Ξεφλουδίζουμε τη σκελίδα σκόρδου και τη τρίβουμε καλά πάνω στις φέτες του ψωμιού. Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε τη σάλτσα και το σπανάκι ζεσταίνοντας σε δυνατή φωτιά μέχρι να μαραθεί το σπανάκι. Αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε φέτες μοτσαρέλα ενώ τοποθετούμε στον φούρνο για 5 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρουμε αμέσως.