Ανεξάρτητα από το πόσο κοντά είσαι στον παραλήπτη του δώρου, θα πρέπει να έχεις πάντα στο νου σου μια σειρά ανείπωτων κανόνων: να έχει πάντα κάρτα αλλαγής, να ρωτάς το μέγεθος ενός ρούχου που φοράει αντί να το μαντέψεις και άλλα τέτοια… Όμως έχεις σκεφτεί πως ένα δώρο όπως τα κεριά που από πολλούς μπορούσαν στο παρελθόν να θεωρηθούν κλισέ είναι πλέον το τέλειο δώρο;

Πριν απορρίψεις την ιδέα άκουσε προσεκτικά. Αρχικά είναι πρακτικά, δεδομένου ότι οι άνθρωποι αυτή την εποχή χαλαρώνουν σπίτι τους μια υπέροχη μυρωδιά όση ώρα βλέπουν ταινία θα τους χαλαρώσει.  Επιπλέον, ας μη ξεχνάμε ότι κάθε σπίτι έχει την δική του μυρωδιά και αν μάλιστα είναι ένα όμορφο άρωμα τότε θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους. Έχεις σκεφτεί τι χρειάζεσαι εσύ μετά από μια κουραστική μέρα; Αν η απάντηση είναι η χαλάρωση τότε σου έχω καταπληκτικά νέα, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητς μελέτες που αποδεικνύουν πως υπάρχουν ορισμένες μυρωδιές που βελτιώνουν την διάθεση και κρατούν μακριά το άγχος. Ξέρω τι σκέφτεσαι, ότι τα κεριά είναι ναι μεν πρακτικά αλλά όλοι έχουν αρκετά στο ντουλάπι τους. Και όμως, θεωρώ ότι τα κεριά είναι μια προσωπική υπόθεση, για την ακρίβεια η επιλογή του σωστού κεριού είναι ένας τρόπος να δείξεις πόσο καλά γνωρίζεις τον άλλον.

Ένας εύκολος τρόπος για να εντυπωσιάσεις με το συγκεκριμένο δώρο είναι να διαλέξεις ένα υπέροχο άρωμα. Για παράδειγμα σκέψου τον άνθρωπο που θα τα χαρίσεις, αν ονειρεύεται ήδη τις καλοκαιρινές διακοπές, ένα κερί με άρωμα καρύδας ή λεμονιού είναι ιδανικό. Αν από την άλλη τους αρέσει περισσότερο η χαλάρωση στο σπίτι παρέα με μια ζεστή σοκολάτα κεριά με άρωμα καραμέλας ή βανίλιας είναι τέλεια. Αλλά τι γίνεται αν δεν έχεις ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό άρωμα; Σου έχω την λύση αφού ήρθε η ώρα να μπεις στο www.roulanostihandmadeideasandmore.com/ και να βρεις χειροποίητες παραλλαγές κεριών από 100% οικολογικά υλικά, φυσικής καρύδας και ελαιοκράμβης γεμάτα από πλούσια αρώματα που αναδύονται στον χώρο σας μέσα από την καύση τους. Οι αισθήσεις όπως και η αισθητική του χώρου απογειώνονται με χρώματα και αρώματα.

Δημιουργήστε το δικό σας Gift Box επιλέγοντας αυτά που θα κάνουν εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους χαρούμενους…

Facebook: Roula Nosti handmade ideas and more

Instagram: @roulanosti_candles