Όλες οι γυναίκες θέλουμε λαμπερό και νεανικό δέρμα. Παλεύουμε να το πετύχουμε με κρέμες που βοηθούν πολύ, αλλά υπάρχουν τροφές που κάνουν πιο αποτελεσματική δουλειά. Η ειδικός ομορφιάς Λιζ Έρλι, μας δείχνει τον δρόμο τον σωστό και μας συμβουλεύει για τις τροφές που δεν είχαμε ιδέα ότι κάνουν τόσο καλό πάνω μας. Σύμφωνα με όσα δήλωσε, τα λιπαρά είναι σύμμαχος για την επιδερμίδας μας, γι’αυτό οι λιπαρές τροφές δεν πρέπει να λείπουν από την διατροφή μας.

Σημειώνεις;

1. Το γιαούρτι βοηθάει στα κόκκινα στίγματα

Μπορεί να μην είσαι πολύ φανατική, ωστόσο το γιαούρτι συμβάλλει στην ενίσχυση των βακτηρίων στο έντερο, βοηθώντας έτσι το σώμα να μην δημιουργήσει φλεγμονές. Είναι πλούσιο σε ασβέστιο, βιταμίνες Α&Β, κάλιο και φώσφορο. Όπως καταλαβαίνεις, είναι απαραίτητο στην διατροφή σου.

2. Κάνε την επιδερμίδα σου λαμπερή με θαλασσινά

Όπως ξέρεις είναι πλούσια σε ωμέγα 3, βοηθώντας την επιδερμίδα σου να παραμείνει λαμπερή αφού επιβραδύνουν την γήρανση. Επιπλέον, ο ψευδάργυρος απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα συμβάλλοντας εξίσου στην λάμψη του δέρματος.

3. Το αβοκάντο είναι μεγάλος σύμμαχος της επιδερμίδας

Το αβοκάντο έχει μεγάλο βοηθητικό ρόλο αφού είναι πλούσιο σε φυσικά λιπαρά. Κάνει την επιδερμίδα λεία και λαμπερή, ενώ το πιο σημαντικό ακόμα είναι ότι συμβάλλει σαν ασπίδα στις διάφορες μορφές καρκίνου.