Χαρήκαμε πολύ όταν μάθαμε ότι ένα από τα αγαπημένα μας brand, το Grown Alchemist, ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής και κυκλοφορεί το δικό του αντισηπτικό gel και αντισηπτικό υγρό. Έτσι, τα φυσικά και βιολογικά συστατικά ενώνονται με την επιστήμη της ομορφιάς ώστε να δημιουργηθούν τα δύο νέα προϊόντα που αλλάζουν τα δεδομένα: το Hydra Gel Hand Sanitizer και το Hydra Hand Sanitizer.

Τώρα που δεν πάμε κυριολεκτικά πουθενά χωρίς το αντισηπτικό μας, είναι καλό να ξέρουμε ότι αυτό που έχουμε μαζί μας δημιουργήθηκε με τα πιο ποιοτικά υλικά:

  • Η αιθυλική αλκοόλη από ζαχαροκάλαμο εξολοθρεύει τα βακτήρια, ενώ η υαλουρονάνη αυξάνει αισθητά τα επίπεδα ενυδάτωσης.
  • Το λάδι καρύδας απελευθερώνει τριγλυκερίδια που μαζί με το μάραθο απομακρύνουν τις ακαθαρσίες.
  • Το έλαιο γλυκού πορτοκαλιού αποκαθιστά την ισορροπία στην επιδερμίδα, ενώ το έλαιο γλυκού αμυγδάλου ενισχύει την περιεκτικότητα των λιπιδίων στην επιδερμίδα και διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας.
  • Η καλέντουλα παρέχει φλαβονοειδή που καταπραΰνουν και ηρεμούν την επιδερμίδα.

Hydra Hand Sanitizer. Βρείτε το εδώ

Πολύ σημαντικό είναι επίσης ότι το Grown Alchemist δεν πραγματοποιεί δοκιμές προϊόντων και συστατικών σε ζώα. Ακόμη, η συσκευασία των προϊόντων κατασκευάζεται από γυαλί και υψηλής ποιότητας σκληρό πλαστικό υλικό (τερεφθαλοπολυαιθυλενίου (PET)), ένα από τα πλέον ανακυκλώσιμα υλικά στον κόσμο, με τον μικρότερο βαθμό έκπλυσης και το πλέον αδρανές. Αυτός ο τύπος συσκευασίας διασφαλίζει ότι το προϊόν παραμένει τόσο ασφαλές και δραστικό, όσο την ημέρα που παρασκευάστηκε.

Hydra Gel Hand Sanitizer. Βρείτε το εδώ

Ξέρατε την ιστορία πίσω από την ίδρυση του Grown Alchemist;

Ο Grown Alchemist ιδρύθηκε από τα αδέρφια Keston και Jeremy Mujis, όταν συνειδητοποίησαν τις βλάβες που μπορούν να προκαλέσουν οι παραδοσιακές συνθέσεις των προϊόντων περιποίησης, όταν ένα φιλικό τους πρόσωπο παρουσίασε παρενέργειες σε όλα τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούσε, κατά τη διάρκεια θεραπείας του καρκίνου. Τα αδέλφια της εταιρείας, που για πολλά χρόνια εργάζονταν στην ανάπτυξη προϊόντων για άλλες εταιρείες, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους σειρά με προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας με τη δέσμευση να χρησιμοποιούν μόνο υγιεινά και αποτελεσματικά συστατικά.

Για πάνω από μία δεκαετία πριν από την κυκλοφορία των προϊόντων τους, η έρευνά τους, τους οδήγησε σε όλον τον κόσμο σε αναζήτηση αυτών των δραστικών συστατικών, καθώς και υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας στον τομέα των καλλυντικών. Σήμερα η εταιρεία Grown Alchemist είναι ιδιαιτέρως περήφανη, καθώς έχει δημιουργήσει μια ομάδα με χημικούς καλλυντικών με έδρα το Λονδίνο, το Παρίσι και την Αυστραλία, οι οποίοι εργάζονται ακατάπαυστα αναζητώντας ιδανικές συνθέσεις με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, αρκετά ισχυρές ώστε να εξελίσσουν την ομορφιά μας, μεταμορφώνοντας την υφή και την όψη της επιδερμίδας και των μαλλιών μας.

Τα προϊόντα Grown Alchemist μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα Attica City Link, Attica Golden Hall, Hondos Center (Γλυφάδα, Αριστοτέλους, Πυλαία, Ηράκλειο) & στα e-shop της αλυσίδας attica & Hondos center.