Η διάσημη τραγουδίστρια Camila Cabello απάντα σε όλους εκείνους που σχολιάζουν αρνητικά το σώμα της. Η ίδια είχε αναφέρει ότι είχε πέσει θύμα bulling για το σώμα της γιατί ενώ έκανε μπάνιο στην παραλία κάποιοι την φωτογράφισαν και σχολίασαν τα παραπάνω κιλά της και την κυτταρίτιδά της.

Η Camila όμως τους απάντησε αναλόγως μέσα από δηλώσεις της λέγοντας πως το να σχολιάζεις το σώμα μιας κοπέλας είναι πολύ άσχημο και οτι πλέον βλέπουμε εικόνες με Photoshop και τα έχουμε πρότυπα. Πρόσθεσε επίσης πως λυπάται για τα πιο μικρά κορίτσια που ντρέπονται για το σώμα τους, διότι πιστεύουν ότι ότι βλέπουν στα social media είναι αληθινό, ενώ στην πραγματικότητα σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουν κυτταρίτιδα και αυτό δεν είναι κακό.

Η διάσημη τραγουδίστρια ξανά άνοιξε την συζήτηση σχετικά με το σώμα της.

«Κάθε φορά που πήγαινα σε αυτό το beach club στο Μαϊάμι ένιωθα να με παρακολουθούν οι παπαράτσι και κάθε φορά αισθανόμουν πολύ ευάλωτη και απροετοίμαστη- έχω φορέσει μπικίνι που είναι πολύ μικροσκοπικά και δεν με ένοιαζε καθόλου πώς έδειχνα μέσα σε αυτά, μετά είδα φωτογραφίες μου στο διαδίκτυο και σχόλια που με αναστάτωσαν. Κάθε φορά που συνέβαινε αυτό και ένιωθα σαν να μην έχω καθόλου αυτοεκτίμηση, θύμιζα στον εαυτό μου ότι εκείνη την ώρα σκεφτόμουν όσα έλεγε μια ολόκληρη κουλτούρα, όχι όσα εγώ πρέσβευα. Μια κουλτούρα που έχει συνηθίσει τόσο πολύ σε μια εικόνα για το τι σημαίνει ένα «υγιές» γυναικείο σώμα, που στην πραγματικότητα δεν είναι αληθινό για πολλές γυναίκες.»

Από τα πιο συνταρακτικά που ανέφερε ήταν «σήμερα πήρα ένα καινούριο μπικίνι, ένα cute σύνολο, φόρεσα lip gloss και δεν έφαγα τίποτα βαρύ πριν πάω στη θάλασσα, γιατί ήξερα ότι θα υπάρξουν φωτογραφίες.»

Το body positivity δεν είναι απλά μια φράση αλλά μια έννοια που πρέπει όλοι μας να την κατανοήσουμε και να την υιοθετήσουμε. Ότι βλέπουμε στα social media και στην τηλεόραση δεν είναι η πραγματικότητα, όλοι μας έχουμε τις ατέλειες μας και αυτό δεν είναι κακό. Μην συγκρίνεις λοιπόν τον εαυτό σου με κανέναν άλλον παρα μόνο με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.