Όλοι έχουμε παρατηρήσει πως κάνουν τα παιδιά για τα Minions… τρελαίνονται! Tα Minions έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους και έχουν αποκτήσει θαυμαστές σε όλον τον κόσμο! Τώρα, θα ενθουσιαστούν ακόμη περισσότερο αφού τα παιδικά δημητριακά πρωινού της Nestlé «ντύνονται» με τα χαριτωμένα Minions! Ακόμη, θα βρείτε και τον νέο διαγωνισμό όπου μέσω των αγαπημένων παιδικών δημητριακών μπορείτε να διεκδικήσετε απίθανα δώρα Minions, απολαμβάνοντας ένα θρεπτικό και υγιεινό πρωινό για όλη την οικογένεια!

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει παρέα με τα απίθανα Minions και έναν φανταστικό διαγωνισμό από τα παιδικά δημητριακά της Nestlé!

minions Nestlé

Αναζητήστε τον μοναδικό κωδικό στις ειδικές συσκευασίες των δημητριακών NESQUIK®, NESQUIK® DUO, NESQUIK® EXTRA CHOCO WAVES και HONEY CHEERIOS® καταχωρήστε τον στο https://www.nestle-cereals.com/gr/el/minions2 μέχρι τις 18/10/2020 και μπείτε στη κλήρωση για 70 σετ ακουστικών Minions και 130 δοχεία δημητριακών Minions Minibus.

Παράλληλα, σε κάθε ειδική συσκευασία των δημητριακών COOKIE CRISP® θα βρείτε μία μάσκα ενός αγαπημένου ήρωα των Minion τυπωμένη στο πίσω μέρος του πακέτου για ατελείωτες στιγμές παιχνιδιού για όλη την οικογένεια!

minions Nestlé