Μπορεί προς το παρόν οι θερμοκρασίες να είναι χαμηλές, όμως το μυαλό μας βρίσκεται ήδη στην άνοιξη. Σιγά σιγά αρχίζουμε να αναζητάμε ανάλαφρα ενδύματα και υποδήματα που συμβολίζουν τις ηλιόλουστες ημέρες που έρχονται και τον ζεστό καιρό που αγαπάμε τόσο πολύ και έχουμε πάντα μέσα στην καρδιά μας. Η άνοιξη είναι συνώνυμη με νέα ξεκινήματα, νέους στόχους, ελπίδα για καλύτερες πιο ζεστές μέρες, αλλά και νέες προσθήκες στη γκαρνταρόμπα μας. Γι’ αυτό έχουμε ήδη ξεχωρίσει τη συλλογή Havaianas Chinese New Year, που περιλαμβάνει δυο ιδιαίτερα ζευγάρια για τις ανοιξιάτικες εξορμήσεις!

-Havaianas Top Chinese New Year

-Havaianas Slim Chinese New Year

Τα δυο ζευγάρια περιλαμβάνουν τα χαρακτηριστικά σύμβολα της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς: το φετινό ζώο του κινέζικου ζωδιακού κύκλου, το βόδι, καθώς και πυροτεχνήματα!

Σχεδόν το 20% όλου του παγκόσμιου πληθυσμού αυτή τη στιγμή γιορτάζει την Κινέζικη Πρωτοχρονιά! Είναι η πιο σημαντική γιορτή στην Κίνα και για όλους τους Κινέζους, σε όποια χώρα του κόσμου και αν βρίσκονται. Ονομάζεται, επίσης, και Γιορτή της Άνοιξης, επειδή αν και γιορτάζεται τους χειμερινούς μήνες, σηματοδοτεί το τέλος των κρύων ημερών. Ο κόσμος υποδέχεται την άνοιξη και όλα όσα έρχονται με αυτήν. Ας ελπίσουμε ότι μαζί με αυτή φέτος θα επιστρέψει η κανονικότητα στις ζωές μας που τόσο έχει διαταραχθεί από την πανδημία!

Τα δύο νέα σχέδια είναι διαθέσιμα στο www.havaianas-store.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.