Η δημοφιλής σταρ του Hollywood Jennifer Aniston, παρά τα 52 της χρόνια, αποτελεί πρότυπο ομορφιάς για πολλές γυναίκες παγκοσμίως. Η ηθοποιός, που η φήμη της «απογειώθηκε» με τη συμμετοχή της στα «Φιλαράκια» αποκάλυψε πρόσφατα τα μυστικά αυτοφροντίδας της και δε θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα να εφαρμόσουμε κάποια από αυτά! Μάθε, λοιπόν, ποιες είναι οι πρωινές της συνήθειες που δεν παραλείπει ποτέ!

Τι σημαίνει selfcare για τη Jennifer Aniston

Όπως ανέφερε η διάσημη σταρ στο E! News, ο διαλογισμός αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη συνήθεια στην καθημερινότητά της. Άλλωστε είναι γνωστά τα ευεργετικά αποτελέσματά του σε σώμα και ψυχή. Πολλοί είναι οι celebrities που πίνουν νερό το όνομά του.

Επίσης, η Aniston κρατά συστηματικά ημερολόγιο τις πρωινές ώρες. Αποτελεί μια πρώτης τάξεως δραστηριότητα, προκειμένου να εκφράσουμε εγκλωβισμένα συναισθήματα και να νιώσουμε εσωτερική ηρεμία. Το τελετουργικό συμπληρώνεται ιδανικά με μια κούπα καφέ, που η διάσημη ηθοποιός δεν παραλείπει ποτέ.

Ιδιαίτερα σημαντικό για την ηθοποιό είναι να περνά χρόνο με τα 3 σκυλιά της. Περπατούν μαζί και συνηθίζει να τα ταΐζει. Είναι μια συνήθεια που λαμβάνει χώρα τα πρωινά και τη χαλαρώνει σημαντικά. Παράλληλα, έχει έναν κανόνα που εφαρμόζει συστηματικά!

Όχι τηλέφωνα, όχι email, όχι μηνύματα ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πρωί. Σύμφωνα με την Aniston, αυτή η μίνι αποτοξίνωση που επιτρέπει στον εαυτό της έχει ουσιαστικά αποτελέσματα και μας καλεί να την εφαρμόσουμε κι εμείς.

Διαβάστε επίσης:

Αποχωρεί από τα social media η Λάνα Ντελ Ρέι