Οι καταστάσεις που ζούμε από την αρχή του 2020 είναι πρωτόγνωρες για όλους μας και η ανατροπή της καθημερινότητάς μας και του τρόπου ζωής μας έφερε αναστάτωση. Είναι λογικό να νιώθουμε πεσμένες ψυχολογικά. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να βρούμε ξανά την αισιοδοξία και τη θετική μας ενέργεια μέσα από τους ανθρώπους που αγαπάμε και τα πράγματα που μας φτιάχνουν το κέφι.

Ένα από αυτά είναι τα κοσμήματα της Swarovski που αναδεικνύουν τη φυσική μας ομορφιά και λάμψη. Φέτος, η ανοιξιάτικη συλλογή του brand προσκαλεί τις γυναίκες από όλο τον κόσμο σε ένα ταξίδι για να ανακαλύψουν τι είναι αυτό που πυροδοτεί το εσωτερικό τους φως. Λαμπερά σύμβολα και φυλαχτά με κοχύλια, μοτίβα εμπνευσμένα από τη θάλασσα και στοιχεία με σημασία μάς χαρίζουν αίσθηση ηρεμίας και αντοχής εν μέσω των καταιγιστικών ρυθμών του σύγχρονου κόσμου.

Κοχύλια

Η γαλήνη του νερού, ο ήχος της θάλασσας, η αλμύρα στον αέρα, η άμμος στο δέρμα, αναμνήσεις απόλυτης ηρεμίας. Ξεχωρίσαμε τα σκουλαρίκια που μπορούν να αποσυναρμολογηθούν για τη δημιουργία διαφορετικών στυλ -φέτος το απόλυτο trend είναι το ασύμμετρο οπότε τα φοράμε σε διαφορετικά μήκη. Οι μπαρόκ λεπτομέρειες με πέρλες και οι πινελιές σε κοραλλί αποχρώσεις, που μιμούνται τη ζωντάνια των φυσικών κοραλλιογενών υφάλων, απογειώνουν τα σχέδια.

Σύμβολα

Μοντέρνα φυλαχτά εμπνευσμένα από τον διαλογισμό με το άνθος του λωτού -σύμβολο προσωπικής εξέλιξης, το δέντρο της ζωής -που αντιπροσωπεύει τη δύναμη και τη σοφία και το γιάντες,- για ελπίδα και καλή τύχη.

Λάμψη

Η αγαπημένη τάση του «layering» είναι και φέτος εδώ. Αυτά τα τρομερά σχέδια σε σχήμα νομίσματος, που το καθένα αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό στοιχείο του θεού Ποσειδώνα, έχουν δημιουργηθεί με διαφορετικές τεχνικές για ματ, σατινέ ή γυαλιστερό φινίρισμα. Εννοείται πως φοριούνται όλα μαζί, σε διαφορετικά μήκη, για εντυπωσιακό αποτέλεσμα.