Δημιουργήστε ένα υπέροχο welcome στην είσοδο της δεξίωσής σας, που θα καλωσορίζει τους καλεσμένους σας. Εδώ θα σας πω μερικές ιδέες, όμως μπορείτε και εσείς να αξιοποιήσετε τη φαντασία σας και να δημιουργήσετε κάτι εντελώς νέο, που ίσως και εμείς δεν έχουμε ακόμα σκεφτεί. Καταπλήξτε μας! Εγώ απλά θα σας δώσω το κίνητρο και τις βάσεις για να ξεκινήσετε.

1

Καταρχήν κάτι πρακτικό: θα χρειαστείτε ένα καβαλέτο για βάση, ώστε να ακουμπήσετε τη δημιουργία σας. Αν δεν έχετε, μπορείτε απλά να βρείτε ένα ωραίο σημείο που να φαίνεται, όπως ένα ωραίο δέντρο, ή ένα τραπέζι με τοίχο στο πίσω μέρος, ή άλλο σημείο, ώστε να τοποθετήσετε τον πίνακα υποδοχής.

2

Ανάλογα λοιπόν με το ύφος του γάμου ή της βάπτισης και το γενικότερο στυλ που έχετε επιλέξει, η δημιουργία στο καβαλέτο που θα μπει στην υποδοχή, θα πρέπει να ακολουθήσει το ίδιο ή ανάλογο ύφος.

3

Τι περιλαμβάνουν όμως αυτοί οι πίνακες συνήθως?

Μια ιδέα που χρησιμοποιείται συχνά, είναι να συννενοηθείτε με τον φωτογράφο σας, ώστε σας ετοιμάσει ένα καμβά με τη φωτογραφία του μωρού ή του ζευγαριού και με μια ευχή ή το όνομα του παιδιού.

4

Άλλη ιδέα είναι να ζητήσετε από τον διακοσμητή της εκδήλωσής σας, να συμπεριλάβει στη διακόσμηση μια ιδέα με μια δημιουργική κατασκευή με το όνομα του παιδιού ή τα αρχικά του ζευγαριού (ανάλογα αν πρόκειται για βάπτιση ή για γάμο).

Επίσης ωραία ιδέα είναι να ζητήσετε από το τυπογραφείο που σας τύπωσε τα προσκλητήρια, να χρησιμοποιήσει μια παρεμφερή μακέτα για την υποδοχή του γάμου ή της βάπτισής σας.

Μπορείτε όμως να δημιουργήσετε μια τέτοια επιγραφή και μόνοι σας. Για το σκοπό αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα στοιχεία-υλικά. Π.χ. ένα παλιό παράθυρο, ή μια παλιά κορνίζα, ή ακόμα και μια νέα, ένας ωραίος καθρέφτης, ή ακόμα και ένας πίνακας ζωγραφικής. Ένα παλιό παντζούρι ή και μια πινακίδα με κατευθύνσεις. Ένα μεγάλο βιβλίο με ζωγραφισμένα τα ονόματά σας, ένας μαυροπίνακας γραμμένος με κιμωλία, ή ακόμα και ένα κομμάτι ξύλο χαραγμένο ή ζωγραφισμένο και αυτό.

5

Έτσι, έχοντας το κεντρικό σας διακοσμητικό έτοιμο, μπορείτε να συμπληρώσετε τη διακόσμησή του με υφάσματα, γυάλες, φαναράκια, άνθη ή ότι άλλο επιτάσει το στυλ της υπόλοιπης διακόσμησής σας.

Όλα αυτά είναι ιδέες απλά, που εσείς μόνοι σας, ή σε συνεργασία με τον διακοσμητή σας μπορούν να έρθουν στη ζωή και να διακοσμήσουν τη δική σας μέρα.

Εύχομαι υπέροχες δημουργίες! Και θυμηθείτε: Μη μένετε στα συνηθισμένα, κάντε την έκπληξη και βάλτε φαντασία!