Ο Jean Paul Gaultier δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αποτελεί ένα σχεδιατή θρύλο που η δουλειά του ταλαντεύεται μεταξύ ριζοσπαστικού και συμβατικού. Ο μεγάλος μετρ της μόδας αναμένεται να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Glenn Martens, επικεφαλής δημιουργικού των Diesel και Y/Project, στην επόμενη επίδειξη της συλλογής couture, που σχεδιάζεται για τον Ιανουάριο του 2022.

Η ανάρτηση στο Instagram

Ο γαλλικός οίκος μόδας ανακοίνωσε τη συνεργασία με ανάρτηση στο Instagram: «Μετά τον Sacai, ο @glennmartens από το @yproject_official αναλαμβάνει το επόμενο couture σόου μας».

«Ο Jean Paul έκανε τα πάντα να φαίνονται πιθανά» δήλωσε ο Martens στο Vogue. «Έφερε την ελευθερία του λόγου, την ελευθερία του σεξ, στη μόδα. Και δούλεψε με αξίες – αξίες, οι οποίες είναι σημαντικές και σχετικές με το σήμερα» τόνισε.

Σύμφωνα με το BoF, ο γεννημένος στο Βέλγιο σχεδιαστής δέχθηκε πρόταση για εργασία στο Jean Paul Gaultier μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Βασιλική Ακαδημία Καλών Τεχνών στην Αμβέρσας. Η καριέρα του εκτοξεύτηκε η καριέρα του, προτού δημιουργήσει το ομώνυμο brand  του το 2012. Ο Martens είναι επικεφαλής του Y/Project από τον θάνατο του ιδρυτή του Yohan Serfaty το 2013 και ανέλαβε το ρόλο του καλλιτεχνικού διευθυντή για τη Diesel τον Οκτώβριο του 2020.

Διαβάστε επίσης:

Ένοχος ο R. Kelly σε κατηγορίες κακοποίησης και σωματεμπορίας ανηλίκων

Leave a Reply

Your email address will not be published.