Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός Jennifer Lopez αποφάσισε να απαντήσει στα σχόλια που θέλουν να οφείλει την ομορφιά της αποκλειστικά στο botox. Το προηγούμενο διάστημα στα social media την κατηγόρησαν ότι λέει ψέματα. Η ίδια έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι διατηρεί την νεανική της όψη λόγω της υγιεινής διατροφής και της άσκησης. Ποτέ η ίδια δεν έχει κάνει botox. Η Jennifer Lopez στα 51 της χρόνια ξεχωρίζει για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. Αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις για να παραμείνει νέα.

Πρόσφατα λάνσαρε τη δική της σειρά προϊόντων ομορφιάς. Η JLo Beauty είναι μια συλλογή οκτώ προϊόντων ενισχυτικών της φυσικής λάμψης. Το βασικό συστατικό της σειράς είναι το ελαιόλαδο. Η τραγουδίστρια δέχτηκε επικριτικά σχόλια μετά από ένα video που τη δείχνει να χρησιμοποιεί ένα από τα προϊόντα της σειράς. Κάποιο από τα σχόλια την κατηγορούσε ότι λέει ψέματα και ότι έχει κάνει άφθονα botox, με αποτέλεσμα η Jennifer να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Η ίδια ανέφερε: “Δεν κρίνω κανέναν! Αν κάποιος θέλει να κάνει botox δεν υπάρχει πρόβλημα”! Όμως δε θέλω οι άλλοι να λένε ψέματα για μένα και να με κατηγορούν ότι προσπαθώ να πουλήσω καλλυντικά που δεν έχουν αποτέλεσμα. Δεν λέω ψέματα. Ήμουν ειλικρινής σε όλη μου τη ζωή”! Παράλληλα, ανέφερε ότι η ευγένεια πιστεύει ότι είναι ένα από τα μυστικά της ομορφιάς.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: “Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά ομορφιάς μου είναι να είμαι ευγενική. Παράλληλα, προσπαθώ να εμψυχώνω τις γυναίκες”!