Ξεκινώντας με περιστατικό που μου έχει συμβεί θα σας μιλήσω για κάτι που μας βασανίζει όλες μας. Η τουαλέτα σε μια σχέση θεωρείται θέμα «ταμπού» για κάθε ζευγάρι ή καλύτερα για κάθε κορίτσι – κάθε γυναίκα. Έτσι λοιπόν και εγώ, ήμουν μέσα στην τρελή χαρά που θα είχαμε 4 μέρες οι δύο μας χωρίς να μας ενοχλήσει κανείς. Το μόνο που δεν υπολόγισα ήταν η κοιλιά μου που την δεύτερη μέρα είχε πάρει ήδη διαστάσεις εγκύου γυναίκας στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης.

Όσες έχετε πάει διακοπές μαζί με το αγόρι σας ξέρετε πόσο δύσκολο είναι αυτό, δεν μπορείς ούτε να φας ενώ ακούς ατάκα τύπου «Μωρό μου δεν σ αρέσει το φαγητό;Τρως σαν πουλάκι» δικαιολογείσαι ότι φταίει η καλοκαιρινή διάθεση που σου έχει κοπεί η όρεξη. Και με το σεξ τι κάνεις; Εκεί που είστε μαζί και θέλεις να τα δώσεις όλα και δεν μπορείς γιατί ο παραμικρός πόνος σε βασανίζει; Λες ένα «Δεν έχω διάθεση σήμερα» και ξεμπερδεύεις; Όχι γιατί έχετε τόσες μέρες να απολαύσετε το σεξ και πρέπει να τον «ξεζουμίσεις» !

intro-woman-toilet-ts-177429112

Στην περίπτωση μου λοιπόν μίλησα σχετικά ανοιχτά για το πρόβλημα μου λέγοντας ότι θα ήθελα να κάνω μια….δουλίτσα, ναι κατά λέξη αυτό είπα και θα ήθελα να πάρει το μηχανάκι και να πάει μια βόλτα στο νησί, να δει αν κουνιούνται οι βάρκες βρε αδερφέ!Γέλασε αλλά κατάλαβε.

Και κάπως έτσι φτάνω στο σήμερα.. ενώ κάποτε το milko- τυρόπιτα μας έστελνε με ταχύτητα φωτός στην τουαλέτα, το καφές -τσιγάρο έχει πάρει την θέση του και μπορεί να καταστρέψει την Κυριακή σου στο σπίτι του.

Πέτα χαρτί στην τουαλέτα για να μειώσεις τους ανεπιθύμητους ήχους, πάντα έχω την εντύπωση ότι με αυτό το τρικ ότι ακουστεί θα κάνει το αγόρι σου να γελάσει και να κόψεις την προσπάθεια σου στη μέση και δεν το συνιστώ. Αν πάλι προσπαθήσεις να γυρίσεις λίγο στο πλάι για να καταφέρεις το πολυπόθητο αποτέλεσμα θα πιαστείς. Ίσως λοιπόν το νερό της βρύσης, της μπανιέρας και ο συνδυασμός με το καζανάκιφαντάζει μοναδικός αρκεί το καζανάκι να μη σταματήσει απότομα την ώρα του ρεσιτάλ σου. Εναλλακτικά προσπάθησε να ξυπνήσεις λίγο νωρίτερα και πιέσου, ναι πιέσου, τρίψε την κοιλίτσα σου δεξιόστροφα, κάνε τσιγάρο, πιες καφέ για να το καταφέρεις πριν ξυπνήσει, ειδικά αν ο καλός σου κοιμάται ενώ δίπλα μπορεί να σκάνε βόμβες έχεις σωθεί.

Αν πάλι τίποτα από αυτά δεν λειτουργήσει πες το με τρόπο όπως για παράδειγμα πόσο πολύ σου έλειψαν τα κρουασανάκια του απέναντι φούρνου αλλά που να τρέχεις εσύ, άσε που πρέπει να κάνεις και μπάνιο για να πάτε για τον κυριακάτικο καφέ σας, οπότε μήπως είναι εύκολο να πεταχτεί;Ο στόχος επετεύχθη αφού τον διώχνεις από το σπίτι χωρίς να πεις το βασικό σου πρόβλημα. Σου έχω όμως και άλλη λύση για εκείνον που δεν πρόκειται να φύγει από το σπίτι για να φύγει αυτό το βάρος από μέσα σου, βάλε μουσική!Ναι, μουσική! Την τεχνική αυτή ακολουθούσαμε όσο σπουδάζαμε με τις φίλες μου και δεν θέλαμε να ακούσει η μια την άλλη, διάλεξε playlist κατά προτίμηση beatακια βάλε το volume στο τέρμα και φύγε χορεύοντας για το μπάνιο.

Και όσο για την μυρωδιά άνοιξε παράθυρο για την μεγάλη στιγμή και στη συνέχεια ψεκάσου με την κολόνια σου. Γιατί; Μα γιατί θα είσαι ήδη έτοιμη για να φύγετε!

About The Author