Κάθε νέα μαμά επιθυμεί μόνο το καλύτερο για το μωρό της. Αρχικά, οι προκλήσεις είναι πολλές, αλλά όσο περνά ο καιρός, τα πράγματα γίνονται πιο απλά. Αφού κάθε μητέρα λύσει τα πρακτικά ζητήματα του θηλασμού ή του ύπνου, σύντομα θα έρθει αντιμέτωπη και με τη διαδικασία του μπάνιου.

Είναι ευρέως γνωστό πως το δέρμα των μωρών είναι πολύ ευαίσθητο. Γι’ αυτό, είναι αναγκαίο κάθε μαμά να επιλέγει για το βρέφος της προϊόντα με φυσικές πρώτες ύλες. Υπάρχει μια ελληνική εταιρεία που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια κατά τη διάρκεια του μπάνιου, διαθέτοντας προϊόντα δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα, υποαλλεργικά, που δεν περιέχουν parabens.

Μια σειρά προϊόντων για μικρούς και μεγάλους

Πάντα πρωτοπόρος στη συνεχή προσπάθεια για τη φροντίδα και την προστασία όλης της οικογένειας, η εταιρεία Αρκάδι μας παρουσιάζει τη νέα σειρά φυσικών προϊόντων για μαλλιά, πρόσωπο και σώμα «PUREALL 0+». Η σειρά είναι κατάλληλη για vegan. Χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη σύνθεσή τους από βιολογικά εκχυλίσματα και φυσικά συστατικά, τα προϊόντα της σειράς είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση. Προσφέρουν απαλή περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας του νεογέννητου μωρού μας, του μεγαλύτερου παιδιού και γιατί όχι; Και της δική μας!

Καλέντουλα ή λεβάντα;

Τα προϊόντα «Αρκάδι PUREALL 0+» τα βρίσκουμε σε 2 σειρές

-Με καταπραϋντική καλέντουλα

Η σειρά περιλαμβάνει ένα σαμπουάν-αφρόλουτρο 90% φυσικό, με σύνθεση που δεν προκαλεί δάκρυα και ερεθισμούς, περιέχει φυσικό εκχύλισμα καλέντουλας, βιολογικό εκχύλισμα ελιάς, χυμό αλόης και πανθενόλη και ένα απαλό ενυδατικό γαλάκτωμα για πρόσωπο και σώμα 97% φυσικό, από εκχυλίσματα καλέντουλας και χαμομηλιού, βιολογικό ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, ηλιέλαιο, χυμό αλόης, πανθενόλη και βιταμίνη Ε.

  -Με χαλαρωτική λεβάντα

Η σειρά περιλαμβάνει ένα σαμπουάν-αφρόλουτρο 90% φυσικό. Η σύνθεσή του δεν προκαλεί δάκρυα και ερεθισμούς. Περιέχει φυσικά εκχυλίσματα λεβάντας και χαμομηλιού, βιολογικό εκχύλισμα ελιάς και πανθενόλη και ένα απαλό ενυδατικό γαλάκτωμα για το σώμα 97% φυσικό, από εκχυλίσματα λεβάντας, χαμομηλιού και καλέντουλας, βιολογικό ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, ηλιέλαιο, χυμό αλόης, πανθενόλη και βιταμίνη Ε.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης:

Τips υγιεινής προστασίας για ασφαλή επιστροφή στο σχολείο