Αν θες να διώξεις αποφασιστικά μια και καλή τα περιττά κιλά, τότε πρέπει να πάρεις σοβαρά την διατροφή σου. Η δίαιτα express δεν βοηθάει σε καμία περίπτωση. Μπορεί να δεις κάποια αποτελέσματα -αφού θα έχεις πεθάνει της πείνας- αλλά εκτός ότι θα έχεις χαλάσει τον μεταβολισμό σου και μελλοντικά αυτό δεν θα βοηθάει την απώλεια βάρους, θα παρατηρήσεις ότι αν την σταματήσεις θα παίρνεις πιο εύκολα και γρήγορα κιλά.

Το μυστικό κρύβεται σε κάποιες συγκεκριμένες τροφές, οι οποίες βοηθούν στο κάψιμο του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς. Δώσε βάση και σημείωνε.

1. Καρύδια

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που ακούς για τα καρύδια. Πολλές έρευνες έχουν αποδείξει πόσο σημαντικά είναι για την απώλεια βάρους, αλλά συγχρόνως βοηθούν και στην καταπολέμηση της αϋπνίας.

2. Γάλα

Σύμφωνα με έρευνα, οι γυναίκες που καταναλώνουν περισσότερο ασβέστιο την ημέρα, παρουσιαζουν χαμηλά ποσοστά λίπους. Κάθε 100mg την ημέρα, έχαναν ένα πόντο ενδοκοιλιακό λίπος. Επιπλέον, το ασβέστιο βοηθάει στην καλή ποιότητα του ύπνου και στους μυικούς πόνους.

3. Κεράσια

Τα κεράσια είναι πλούσια σε μελατονίνη, η οποία λειτουργεί ως ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθάει στην απώλεια βάρους. Και νόστιμα και υγιεινά.

4. Ψάρι

Το ψάρι είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη, η οποία προκαλεί το αίσθημα του κορεσμού. Καις περισσότερες θερμίδες, όταν χωνεύεις πρωτεΐνη, παρά όταν τρως λιπαρά ή υδατάνθρακες. Επιπλέον, τα ωμέγα 3 βοηθούν στην καλή υγεία της καρδιάς και την πρόληψη άνοιας.