-Ιδιαίτερα δημοφιλή τα προνόμια επιβράβευσης της υπηρεσίας

 -Δυνατότητα παραγγελίας από >3.000 εστιατόρια και καφέ, μεταξύ των οποίων μεγάλες αλυσίδες όπως: Γρηγόρης, Goodys, Pizza Fan, Βενέτης, κ.ά.   

Την ανταπόκριση του κοινού γνωρίζει από τους πρώτους κιόλας μήνες λειτουργίας του, το BOX, η νέα υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού και καφέ. Η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να δημιουργήσουν το προσωπικό τους «γευστικό» προφίλ και να παραγγείλουν φαγητά και ροφήματα της επιλογής τους σε περισσότερα από 3.000 εστιατόρια και καφέ σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων δημοφιλείς αλυσίδες όπως ο Γρήγορης, τα Goody’s, η Pizza Fan, ο Βενέτης κ.ά. Σύντομα, το BOX θα προχωρήσει και σε άλλες μεγάλες συνεργασίες με αλυσίδες εστίασης σε όλη τη χώρα.

Ιδιαίτερα δημοφιλές είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης του BOX, που προσφέρει πόντους με κάθε παραγγελία. Οι καταναλωτές μπορούν να εξαργυρώσουν τους πόντους τους με εκπτώσεις σε επόμενη παραγγελία, δωρεάν MB από την COSMOTE και δωροεπιταγές από γνωστές επιχειρήσεις.

Στα οφέλη του BOX συγκαταλέγεται η δυνατότητα προγραμματισμού της ώρας και της τοποθεσίας παράδοσης της κάθε παραγγελίας (scheduled ordering). Οι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιήσουν την παραγγελία τους εύκολα και γρήγορα, με λίγα μόνο κλικ, μέσα από το BOX app (Android, iOS) και το www.box.gr.