Είστε έτοιμοι για να γεμίσετε το καλοκαίρι σας με πολύ ενδιαφέρουσες εκδόσεις; Τότε δεν έχετε παρά να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του ThatsLife και των εκδόσεων Ψυχογιός, που θα σας χαρίσει 3 πολύ ξεχωριστά βιβλία. Μυθιστορήματα με ιστορίες γεμάτες πάθη και σασπένς αλλά και κείμενα ψυχολόγων που θα σας βοηθήσουν να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι. 2 τυχεροί θα κερδίσουν από 3 βιβλία ο καθένας και… μη καθυστερείτε άλλο. Πάρτε μέρος τώρα!

Η Τέχνη της Ευτυχισμένης Ζωής

Η τέχνη της ευτυχισμένης ζωής
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ: να αγαπάς, να μαθαίνεις, να ανακαλύπτεις. Όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις από τη στιγμή που θα ξεπεράσεις τους φόβους σου και θα μάθεις την τέχνη τού να μην είσαι δυστυχισμένος. Ο Ραφαέλ Σανταντρέου αναλύει μια πρακτική μέθοδο, επιστημονικά αποδεδειγμένη, για να μας βοηθήσει να εξελιχθούμε ως προσωπικότητες, με στόχο να γίνουμε πιο δυνατοί και ευτυχισμένοι.
Με ιστορίες και περιστατικά από την επαγγελματική και την προσωπική του ζωή, ο συγγραφέας μάς δείχνει πώς να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και συμπεριφερόμαστε. Αντί να νιώθουμε αγχωμένοι, δυστυχισμένοι ή συνεχώς εξοργισμένοι, μπορούμε να γίνουμε ήρεμοι, χαρούμενοι και αισιόδοξοι με τη βοήθεια ενός θεραπευτή ή διαβάζοντας αυτό το σημαντικό βιβλίο. Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΙΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Ένα βιβλίο από τον Ραφαέλ Σαντατρέου, είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ψυχολόγους της Ισπανίας!

Screen Shot 2016-07-19 at 5.25.06 PM

Δε σε είδα, δε σε ξέρω
Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τον διάβολο που κρυβόταν πίσω από εκείνη την αγγελική παρουσία. Τους είχε ξεγελάσει όλους. Όλους, εκτός από μένα. Ήταν η διάσημη Μόλι. Μια σπουδαία, βραβευμένη επιστήμονας. Μια λαμπρή ψυχολόγος. Με εκπομπή στην τηλεόραση, με αφιερώματα σε περιοδικά, με ονειρεμένη ζωή, με όλο τον κόσμο στα πόδια της. Εκείνη ήταν κάτι. Ήμουν η Ιωάννα. Μια απλή, συνηθισμένη Ιωάννα. Ένα τίποτα. Ήμουν το τίποτα που ήθελε να καταστρέψει το κάτι. Ήθελα να την εκδικηθώ, όποιο κι αν ήταν το κόστος. Να την ισοπεδώσω. Να την εξαφανίσω από τον χάρτη. Να την δω να πληρώνει ακριβά γι’ αυτό που μου είχε κάνει στο παρελθόν και ύστερα να απομακρυνθώ διά της οδού «δε σε είδα, δε σε ξέρω». Και για μια μικρή, μαγική στιγμή τα κατάφερα. Διότι την ακριβώς επόμενη στιγμή…
Στις εκδόσεις Ψυχογιός έχουν εκδοθεί άλλα εννέα μυθιστορήματα της γεννημένης στη Λευκωσία, Ελένη Δαφνίδη.

9786180110944

Που είναι οι άντρες;
Άνθρωποι χωρίς σύντροφο.
Άνθρωποι δραστήριοι, με ενδιαφέροντα… κι όμως μόνοι. Προέρχονται και από τα δύο φύλα, αν και οι γυναίκες είναι περισσότερες. Και τα δύο φύλα, θύματα της κοινωνικής τους απομόνωσης. Και να ’ταν μόνο αυτό; Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να μας ρίξουν στα βράχια της μοναξιάς.
Στο βιβλίο αυτό μελετάμε τους παρακάτω:

  • την κοινωνική μας δικτύωση·
  • τις κοινωνικές μας ικανότητες στο φλερτ·
  • το άγχος αποκατάστασης και τεκνοποίησης – κυρίως γυναικείο χαρακτηριστικό, αλλά όχι μόνο·
  • την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας·
  • την εικόνα που έχουμε για το περιβάλλον μας·
  • τον τρόπο με τον οποίο σχετιζόμαστε·
  • τις προσδοκίες μας από μια σχέση·
  • τα πιστεύω μας.

Οποιοσδήποτε από αυτούς τους παράγοντες μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε ότι βιώνουμε ένα δράμα. Ο σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να μας βοηθήσει να δούμε τα πράγματα από μια απόσταση η οποία να μετατρέπει το δράμα σε κωμωδία. Το νέο βιβλίο του πολυπράγμονα Γιώργου Πιντέρη, διδάκτωρ Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ball State της Ιντιάνα, που ζει και εργάζεται στη Γλυφάδα, κάνοντας ατομικές συνεδρίες, οργανώνοντας ομάδες αυτοβελτίωσης και δίνοντας εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Αν θέλεις και εσύ να διαβάσεις αυτά τα υπέροχα βιβλία πάρε μέρος τώρα στον διαγωνισμό των εκδόσεων Ψυχογιός. 2 νικητές θα κερδίσουν 3 βιβλία ο καθένας! Για να κερδίσεις άφησε σχόλιο κάτω από το άρθρο και κάνε share τη φωτογραφία στο That’s Life στο Facebook. Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τρίτη 26/7 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μέσα από ξεχωριστό post. Καλή επιτυχία!