Έξι χρόνια τα είχε ο Miro Judt με την κοπέλα του και όλο αυτό το διάστημα την άκουγε να τον πειράζει άσχημα για το βάρος του και για το πως δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να χάσει κιλά και να αρχίσει να γυμνάζεται. Και θα πρέπει να είχε ένα δίκιο γιατί ο Βρετανός έτρωγε μόνο fast food, έπινε αναψυκτικά και καταβρόχθιζε σοκολάτες. Ήταν πάνω από 130 κιλά και συνέχιζε ακάθεκτος να παίρνει βάρος.

transformation1
Μέχρι που τον άφησε η κοπέλα του. Τον παράτησε στα κρύα του λουτρού. Και αυτό όπως είπε ήταν το σημείο κλειδί, το κίνητρο που χρειαζόταν για να αλλάξει. Όπως αποκαλύπτει στην Express πόνεσε πάρα πολύ αλλά αποφάσισε να της δείξει πως μπορούσε να γίνει άλλος άνθρωπος και να βελτιώσει την εικόνα του. Και όχι απλώς το έκανε, αλλά πήγε στο άλλο άκρο. Έκοψε το junk food και τα αναψυκτικά και τα αντικατέστησε με ψάρι, κοτόπουλο, ασπράδι αυγών, και πρωτείνη. Πήρε συμβουλές από έναν body builder και ιδού ένας ολοκαίνουργιος άνθρωπος, με 40 κιλά λιγότερα και μία σωματοδομή “τέρας”.

transformation-2
Και η εκδίκησή του δεν σταμάτησε εκεί. Η ζωή του άλλαξε προς το καλύτερο αφού γνώρισε το μοντέλο Victoria Wilson και αισθάνεται πιο ευτυχισμένος από ποτέ! Και όπως λέει κάθε φορά που την κοιτάζει ξέρει καλά πως όλη αυτή η σκληρή δουλειά για να χάσει κιλά άξιζε και με το παραπάνω. Α, και είπε ακόμα πως εάν τον βλέπει η πρώην του τώρα, ας ρίξει μία καλή ματιά σ’ αυτό που χάνει…