Μμμ! Πόσο γευστικός συνδυασμός το τσένταρ και η γαλοπούλα όταν δένουν αρμονικά μέσα σε μια χρυσαφένια ζύμη για κρουασάν. Και είναι και έτοιμο σε λίγα λεπτά.

Υλικά

400 γρ τριμμένο τυρί τσένταρ

1 πακέτο ζύμη για κρουασάν

10 φέτες γαλούλα

1 αυγό χτυπημένο

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και ανοίγουμε τη ζύμη για τα κρουασάν κόβοντας τη σε ισοσκελή τρίγωνα. Στη συνέχεια γεμίζουμε κάθε κρουασάν με τριμμένο τυρί και μια φέτα γαλοπούλα τυλιγμένη από τη πιο μεγάλη πλευρά και στη συνέχεια τυλίγουμε. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα κρουασάν και μόλις είναι έτοιμα τα τοποθετούμε σε ένα καλά λαδωμένο ταψί. Τέλος, αλείφουμε με το χτυπημένο αυγό και ψήνουμε για 20 λεπτά.