Το ξύρισμα και η αποτρίχωση αποτελούν τους δημοφιλέστερους τρόπους καταπολέμησης της τριχοφυΐας. Κι ενώ οι τρίχες μπορούν να εξαφανιστούν με κερί αποτελεσματικά, το ξυραφάκι φαίνεται να εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες μας το καλοκαίρι. Οι λόγοι είναι απλοί! Τους καλοκαιρινούς μήνες το ξυραφάκι είναι πιο εύχρηστο και πονά λιγότερο. Παράλληλα, η διαδικασία δεν απαιτεί πολύ χρόνο και είναι εξαιρετικά ανώδυνη αν είμαστε προσεκτικές. Η αποτρίχωση μπορεί να προσφέρει αποτέλεσμα διαρκείας, όμως είναι πιο πιθανό να οδηγήσει σε ερεθισμό.

Η σημασία της τιμής στην αγορά ξυριστικών συστημάτων

Βέβαια, η ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούμε παίζει καθοριστικό ρόλο. Τα ξυριστικά υψηλής ποιότητας με ανταλλακτικά είναι αρκετά ακριβά, με αποτέλεσμα να αποτρέπονται οι καταναλωτές να τα αγοράσουν. Σύμφωνα με έρευνα του TNS, η τιμή είναι ο σημαντικότερος λόγος που οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο δεν επιλέγουν τα ξυριστικά συστήματα. Επιπλέον, ενώ η κύρια προτεραιότητά τους είναι ένα βαθύ και απαλό ξύρισμα, θέλουν παράλληλα να ψωνίζουν πιο υπεύθυνα. Πλέον προτιμώνται προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον τα οποία διαθέτουν ανταλλακτικά.

Το πρώτο γυναικείο ξυραφάκι της BIC με ανταλλακτικά

Στο πλαίσιο αυτό, η BIC λάνσαρε ένα νέο γυναικείο ξυραφάκι με ανταλλακτικά. Το Click 3 Soleil Sensitive, σε προσιτή τιμή, θα κάνει όντως τη διαφορά στο ξύρισμα αυτό το καλοκαίρι.

Το Click Soleil 3 Sensitive με 3 κινητές λεπίδες είναι σχεδιασμένο για ένα βαθύ και απαλό ξύρισμα. Το νέο ξυραφάκι, διαθέτει επίσης περιστρεφόμενη κεφαλή που ακολουθεί τις καμπύλες του σώματος και λιπαντική ταινία με aloe vera και βιταμίνη Ε. Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό και η χάρτινη συσκευασία είναι 100% ανακυκλώσιμη.

Τι προσφέρει το Click 3 Soleil Sensitive:

– Λαβή με καμπύλες, για περισσότερη άνεση

– Τρεις ανεξάρτητες, κινητές λεπίδες που προσαρμόζονται ξεχωριστά στις καμπύλες του σώματος.

– Λιπαντική ταινία εμπλουτισμένη με Aloe Vera και βιταμίνη Ε για απαλή ολίσθηση.

– Περιστρεφόμενη κεφαλή 30 μοιρών που ακολουθεί τέλεια τις καμπύλες του σώματος, συμπεριλαμβανομένων ευαίσθητων περιοχών όπως οι μασχάλες ή οι αστράγαλοι.

– Αποκλειστικό μηχανισμό εύκολης αποδέσμευσης για τη διευκόλυνση της αντικατάστασης της κεφαλής.

Χάρη στα ανταλλακτικά, τα νέα ξυραφάκια της BIC καθιστούν δυνατή τη διατήρηση της λαβής ανανεώνοντας μόνο τη κεφαλή. Η λαβή του Click 3 Soleil Sensitive είναι κατασκευασμένη από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό ενώ παράλληλα διατίθεται σε ανακυκλώσιμη συσκευασία, κατασκευασμένη από 80% ανακυκλωμένο χαρτί.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: YouTube Shorts: Η «απάντηση» στο TikTok – Έρχεται και στην Ελλάδα | Thats Life. Life as it is!