Δεν είναι πολλοί που δεν γνωρίζουν τον Macaulay Culkin, απ’το “Μόνος στο Σπίτι”. Κάθε Χριστούγεννα παιζόταν σε κάθε τηλεόραση, ενώ μέχρι και σήμερα ορισμένοι το βλέπουν φανατικά. Η εξέλιξη όμως του γλυκύτατου παιδιού, δεν ήταν καθόλου η αναμενόμενη. Η εξάρτηση απ’τα ναρκωτικά ήταν η καταστροφή του. Ο ίδιος σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Guardian μετά από 10 χρόνια, μίλησε για όλα και ξεκάθαρισε κάποια πράγματα.

Ζει πλέον μόνιμα στο Παρίσι, μιας και οι Γάλλοι δεν ασχολούνται μαζί του. Όπως δήλωσε, δεν γύρισε απλά την πλάτη στην δημοσιότητα, αλλά δεν την θέλει καθόλου στη ζωή του. “Οι παπαράτσι με κυνηγούν επειδή δεν εκπορνεύω τον εαυτό μου“, πρόσθεσε.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν ο κόσμος είχε δίκιο να ανησυχεί για την ζωή του, εκείνος είπε: «Όχι απαραίτητα. Σίγουρα (θα είχαν δίκιο) αν συνέβαιναν ανόητα πράγματα. Αλλά όχι, δεν ξόδευα 6 χιλιάρικα για ηρωίνη κάθε μήνα ή κάτι τέτοιο. Αυτό που με ενόχλησε ήταν πως τα ταμπλόιντ χρησιμοποιούσαν για περιτύλιγμα αυτό το παράξενο πρόσχημα της ανησυχίας. Όχι, προσπαθείτε να πουλήσετε φύλλα».

macaulay

Ο Macaulay δεν ζητούσε την προσοχή, ωστόσο συνήθισε τους ανθρώπους που ήθελαν να τον φωτογραφίσουν χωρις την θέληση του. Συγκεκρίμενα, είπε:

«Αυτό συνέβαινε σε όλη την ενήλικη ζωή μου. Αρχίζεις να υιοθετείς τον τρόπο σκέψης του θηράματος, πάντα ελέγχεις τον ορίζοντα. Είναι παράξενο όταν βγαίνεις ραντεβού, μοιάζει σαν να μην δίνεις προσοχή στον άλλο. Έχω σταματήσει όμως να σκέφτομαι για τον εαυτό μου σε τρίτο πρόσωπο επειδή στο τέλος θα τρελαινόμουν».

Τέλος, ο πρώην ηθοποιός είπε ότι ίσως έχει να μοιραστεί πολλές ιστορίες με τον κόσμο. Εμείς πάλι λέμε, σίγουρα!

μονος στο σπιτι