Λατρεύω αυτή τη συνταγή, ούτε που θυμάμαι πόσες φορές την έχω φτιάξει στη ζωή μου. Κάθε φορά όμως τρώω τουλάχιστον δύο με τρία μανιτάρια μόλις βγουν από τον φούρνο και ας καίγομαι. Η γεύση τους εκπληκτική! Δεν θα πω περισσότερα πάμε στη συνταγή.

Υλικά

1 πακέτο μανιτάρια

200γρ μπεικον

300γρ τριμμένο γκούντα

Εκτέλεση

Κόβουμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια και τα τοποθετούμε ανάποδα σε ένα ταψί. Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το τοποθετούμε μέσα στα μανιτάρια. Στη συνέχεια κάνουμε μπάλες το γκούντα και το τοποθετούμε μέσα στο μανιτάρι πάνω από το μπέικον. Περιχύνουμε με λίγο λάδι και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.