Γιατί άλλο η σχέση, άλλο η συγκατοίκηση, άλλο ο γάμος. Και επειδή θέλεις να είσαι προετοιμασμένη και να γνωρίζεις από πριν τόσο τα αρνητικά όσο και τα θετικά, εμείς τα συγκεντρώσαμε και τα χωρίσαμε ανάλογα με το ζώδιο του!

Κριός
Δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ! Για την ακρίβεια δεν θα προλαβαίνεις να τελειώνεις τα μαθήματα γιόγκα και θα ξεκινάτε τένις. Πέρα όμως από μια ζωή έντονη και γεμάτη, μαζί του θα έχεις και μέρες γεμάτες νεύρα από τον υπερβολικό εγωισμό του και την ξεροκεφαλιά του. Δεν αλλάζει γνώμη, δεν κάνει ποτέ λάθος, δεν παίρνει όχι ως απάντηση, καλή ζωή να έχετε!

Ταύρος
Στο τέρμα αντίθετο άκρο ο Ταύρος. Στα θετικά θα είναι κάθε βράδυ σπίτι την ίδια ώρα, πιστός και αφοσιωμένος, θα σε παίρνει αγκαλιά στον καναπέ κάθε βράδυ και θα περνάει μαζί σου όλο του τον χρόνο. Στα αρνητικά, θα είναι κάθε σπίτι βράδυ, στην ίδια θέση στον καναπέ, θα σε παίρνει αγκαλιά κάθε βράδυ και θα περνάει μαζί σου όλο του τον χρόνο. Μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος, σε υγεία και αρρώστια. Περαστικά σου.

Δίδυμος
Άκου να δεις τώρα εσύ που μου θες και Δίδυμο. Ωραία θα περάσεις, ταξίδια θα πηγαίνεις, ενδιαφέρουσες κουβέντες θα κάνετε συνέχεια, θα τον θαυμάζεις, θα σε αγαπάει, θα σε κερατώσει, λίγο όχι πολύ, αλλά θα σε εκτιμάει μην αγχώνεσαι. Τώρα αν θέλεις να μάθεις και τα αρνητικά, είναι όπου φυσάει ο άνεμος, λιγουλάκι φοβικός με την δέσμευση και συνήθως δεν ξέρει τι θέλει. Κατά τα άλλα μια χαρά σύζυγος.

Καρκίνος
Αν σκέφτεσαι να παντρευτείς καρκινάκι ετοιμάσου για μια ζωή παραμυθένια. Αγκαλίτσες, ζουζουνιές, φιλάκια, ατελείωτες συζητήσεις, μέλια και τα σχετικά. Θα σε φροντίζει, θα σε προσέχει, θα σου είναι πιστός και θα σε αγαπάει πραγματικά. Τώρα αν θέλεις και ένα αρνητικό, θα είναι σαν να είχει νέυρα περιόδου για τα επόμενα χρόνια σας μαζί. Σιγά το πράγμα…

Λέων
Με ένα λιοντάρι θα περάσεις πολύ ωραία. Και τις βότλες σου θα πηγαίνεις, και τα ταξίδια σου θα κάνεις και εκείνος θα σε έχει Βασίλισσα. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα, δεν πρόκειται ποτέ να νιώσεις την απόλυτη αγάπη, αφού δεν θα σε αγαπήσει ποτέ περισσότερο από τον εαυτό του. Θα είναι συχνά ματαιόδοξος και σπάταλος.

Παρθένος
Στα θετικά σημείωσε το τυπικός, λογαριασμός απλήρωτος στο σπίτι σας δεν θα μείνει, σταθερός, πάντα εκεί για εσένα και ένας ώμος να στηριχθείς. Α! Και μανιακός με την καθαριότητα, αφού το σπίτι σας θα γυαλίζει σαν ανάκτορο και το καλάθι με τα άπλυτα δεν θα γεμίζει ποτέ. Στα αρνητικά βάλε το λιγουλάκι εγκεφαλικός, αποστασιοποιημένος από συναισθηματικές στιγμές και με πολλά πράγματα συνεχώς στο κεφάλι του.

Ζυγός
Ω καλά είσαι! Δύσκολο γάμο έχεις μπροστά σου αλλά αν είσαι για τα εύκολα μόνο, άσε κάτω τις μπουμπουνιέρες και ακύρωσε την εκκλησία. Γιατί ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που αναλύει τα πάντα,. αγχώνεται αν η σχέση έχει ρουτινιάσει, αγωνιά να βρει νέα πράγματα που θα σας ξεκουνήσουν, δίνει δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες και αγαπάει ασφυκτικά. Αυτά είναι και θετικά και αρνητικά. Η απόφαση δική σου.

Σκορπιός
Αν παντρευτείς έναν σκορπιό ετοιμάσου για πολύ καλό κρεβάτι, έντονη συναισθηματική ζωή, βράδια γεμάτα πάθος και όμορφες στιγμές. Ένα ποτήρι κρασί μετά τη δουλειά, ένα μασάζ το Σάββατο το μεσημέρι και λεπτομέρειες που θα κάνουν την καθημερινότητα σας πιο όμορφη. Ετοιμάσου όμως και για μυστικά που δεν πρόκειται να μάθεις ούτε όταν πάτε ογδόντα και για την πιο σκληρή κριτική στα πιο ανούσια πράγματα.

Τοξότης
Εδώ θα τα βρεις εύκολα αν μπορείς να συμβιβάζεσαι. θα περάσεις όμορφα καθώς είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, με ενδιαφέρον και πολλά ενδιαφέροντα ώστε να μην βαρεθείς ποτέ. Ωστόσο όλες οι αποφάσεις του σπιτιού θα είναι δικές του, από το σχολείο των παιδιών μέχρι το πρωινό τους, καθώς η δική του γνώμη, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η μόνη που μετράει.

Αιγόκερως
Τα οικονομικά σας θα πηγάινουν άψογα, καθώς μιλάμε για έναν άνθρωπο πολύ καλό στις δουλειές του. Η ψυχική του δύναμη θα σε κρατάει γερά όταν θα είσαι έτοιμη να πέσεις και θα σου είναι παράφορα πιστός. Θα σε απατήσει μόνο με την δουλειά του, κατ’εξακολούθηση και χωρίς να δικαιολογηθεί ποτέ. Αν θέλεις να του ζητάς τον λόγο και να απαιτείς περισσότερο χρόνο, διάλεξες λάθος άντρα.

Υδροχόος
Εσύ τώρα πρόκειται να παντρευτείς έναν ανθρωπιστή, έναν φιλάνθρωπο, μια ψυχούλα απίστευτη και ένα πολύ καλό παιδί. Θα σε εκτιμάει, θα σε θαυμάζει και θα σε αγαπάει. Όταν όμως σταματήσει να σε θαυμάζει, θα σταματήσει και να σε αγαπάει και εσύ θα πρέπει να αποδεικνύεις συνεχώς πως αξίζεις την προσοχή του. Δεν την χαρίζει όπου και όπου!

Ιχθείς
Ως διπλό ζώδιο με τα ψαράκια θα έχεις αρκετά προβλήματα και ας σου φαίνονται αθώα. Το καλό είναι πως θα σε αγαπάνε άνευ όρων και παράφορα. Το κακό είναι πως έχουν την τάση να γίνονται ασφυκτικοί και πως ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι διάθεση θα έχουν το πρωί. Θα αναρωτιέσαι λοιπόν για το υπόλοιπο της κοινής ζωής τι σου ξημερώνει κάθε μέρα!