Το Meat Revolution Hellas διοργάνωσε ένα ξεχωριστό Meat Gala με προσκεκλημένη την χαρισματική chef, tv host και αρθρογράφο Jess PrylesΗ εκπληκτική chef που πραγματοποιεί tour σε μια σειρά από ευρωπαϊκές χώρες έκανε μια στάση και στη χώρα μας και θέλησε να μας μυήσει στην τέχνη του ψησίματος. Άλλωστε, η Jess δεν μίλησε μόνο για τον σωστό τρόπο ψησίματος, αλλά και για την επιστήμη που περιβάλλει το κρέας. Από το σωστό αλάτισμα μέχρι την ωρίμανση του, το καλοψημένο κρέας δεν είναι μια απλή υπόθεση κια αυτό είναι κάτι που η Jess το γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια… 

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν δοκιμές επιλεγμένων κρεάτων, με τη σφραγίδα του Meat Revolution. Τη βραδιά πλαισίωσαν ο Konstantinos Bouras–Baimakos και ο DJ Chevy ενώ σημαντικό ήταν το ενδιαφέρον του κοινού.

Το brand Meat Revolution επικεντρώνεται στην ποιότητα, ακολουθώντας πιστά τις προδιαγραφές που ορίζουν την «ακάλυπτη» και ουσιαστική γεύση στο κρέας. Η διαδικασία ξεκινά με την κατάλληλη επιλογή από τις φάρμες με τις οποίες συνεργάζεται, σε χώρες όπου παραδοσιακά η εκτροφή ζώων γίνεται με ορθές πρακτικές.

Το Meat Revolution ενισχύεται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με δράσεις που έχουν στόχο να ενημερώσουν και να εκπαιδεύσουν.