Την περίοδο αυτή που #μένουμεσπίτι η ανάγκη για σωστή διαχείριση και συντήρηση των τροφίμων είναι πιο επιτακτική από ποτέ, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους καταναλωτές να περιορίσουν τις επισκέψεις στο Super Market. Σύμμαχος σ’ αυτό είναι οι ψυγειοκαταψύκτες και τα ψυγεία ντουλάπες της LG Electronics (LG) που μέσω της τεχνολογίας NatureFresh, εξασφαλίζουν ομοιόμορφη ψύξη του εσωτερικού χώρου στο ψυγείο.

Χάρη στις τεχνολογίες LINEARCooling™ και DoorCooling, τα τρόφιμα διατηρούνται φρέσκα μέσω του ακριβή ελέγχου της θερμοκρασίας. Η τεχνολογία LINEARCooling™ καθιστά δυνατή τη διατήρησή τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ελαχιστοποιώντας τις διακυμάνσεις θερμοκρασίας έως ±0,5℃[1], ενώ η τεχνολογία DoorCooling+™ παρέχει αρμονική ψύξη έως και 32%[2] ταχύτερη από το συμβατικό σύστημα ψύξης.

Με ειδικά ράφια για ξεχωριστή αποθήκευση κάθε είδους τροφίμων, τα προϊόντα διατηρούν  αναλλοίωτη την φρεσκάδα και την νοστιμιά τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, το ράφι FRESHConverter™ δίνει τη δυνατότητα επιλογής της ιδανικής θερμοκρασίας για το κρέας, τα ψάρια και τα λαχανικά ώστε να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση. Αποτελεί τον ιδανικό χώρο αποθήκευσης κρεάτων ενώ με εύκολους τρόπους μπορεί να παραταθεί ακόμα περισσότερο η διατήρησή τους. Για παράδειγμα, αλείφοντας το κρέας με λίγο λάδι μαγειρέματος και τοποθετώντας το στο FRESHConverter™, καθυστερεί η οξείδωση και παρατείνεται ο χρόνος αποθήκευσης.

Επιπλέον, το ράφι FRESHBalancer™ βελτιστοποιεί τα επίπεδα υγρασίας ρυθμίζοντας μέσω του κινούμενου διακόπτη την υγρασία για τα φρούτα και τα λαχανικά, ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία διατηρώντάς τα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα φρούτα και τα λαχανικά πρέπει να πλένονται σχολαστικά πριν την αποθήκευση στο ψυγείο για να αποφευχθεί η συγκέντρωση μικροβίων και μικροοργανισμών. Λαχανικά όπως τα καρότα, τα αγγούρια και οι πιπεριές, μπορούν αφού έχουν πλυθεί καλά να αποθηκευτούν μέσα σε ξεχωριστές σακούλες και να διατηρηθούν για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα στο ράφι FRESHBalancer™

Τέλος, χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό, οι λύσεις για ψύξη από την LG παρέχουν τη δυνατότητα δημιουργίας επιπλέον αποθηκευτικών χώρων. Τα ευέλικτα ράφια και οι χώροι αποθήκευσης στην πόρτα, εξασφαλίζουν μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης τροφίμων και άριστη συντήρηση.

******

[1] Με βάση τα αποτελέσματα δοκιμών UL χρησιμοποιώντας εσωτερική μέθοδο ελέγχου της LG για τη μέτρηση της μέσης απόκλισης θερμοκρασίας αιχμής στο χώρο των φρέσκων τροφίμων, μεταξύ των μοντέλων LGE ψυγειοκαταψύκτης GBB72NSDFN (±0,5 ), French Door GF-L570PL (±0,5 ), ψυγείοντουλάπα J811NS35 (±0,5 ), δίπορτο ψυγείο B607S (±0,5 ) και δίπορτο ψυγείο B606S (±1,0 ).

[2] Με βάση τα αποτελέσματα δοκιμών UL χρησιμοποιώντας εσωτερική μέθοδο ελέγχου της LG, συγκρίνοντας τον χρόνο που απαιτείται για να πέσει η θερμοκρασία του επάνω καλαθιού από 24,8 σε 8 μεταξύ του μοντέλου NonDoorCooling+ (GBB60NSZHE) και DoorCooling+ (GBB72NSDFN) της LGE.