Γράφει η Άννα Αντωνιάδου

Η ιδέα για το Rhodes by Segway γεννήθηκε μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού σε εντελώς ανύποπτο χρόνο. Ένα μεσημέρι που ανακαλύπταμε και θαυμάζαμε το διαμάντι της Ρόδου, την παλιά πόλη, μας γεννήθηκε η ιδέα να προσφέρουμε αυτή την εμπειρία σε όλους τους ταξιδιώτες του νησιού με έναν διασκεδαστικό τρόπο.

Η παλιά πόλη είναι μια από τις ιστορικότερες και ομορφότερες πόλεις του κόσμου. Τα στενά και οι όμορφες πλατείες της είναι κάτι που αξίζει να προλάβει να ανακαλύψει ο κάθε επισκέπτης. Γι’αυτό τον λόγο σκεφτήκαμε να διοργανώνουμε καθημερινά tours με segways. Tα segways έχουν την δυνατότητα να διασχίσουν τα δρομάκια της πόλης με άνεση σε πολύ λίγο χρόνο. Όσο για τον βαθμό δυσκολίας μην ανησυχείτε καθόλου. Οι συνοδοί των περιηγήσεων εκπαιδεύουν σε λιγότερο από 20 λεπτά τον κάθε επισκέπτη.

Έτσι λοιπόν μόλις έφτασαν στο νησί τα αυθεντικά segways μηχανήματα ανυπομονούσαμε να περιηγηθούμε με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα στο γοητευτικό μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco. Η εμπειρία πάνω στα segways είναι μοναδική ακόμα και για έναν κάτοικο της πόλης. Όλη η διαδρομή είναι σαν ένα βίντεο παιχνίδι που ανακαλύπτεις συνεχώς παλιούς και νέους θησαυρούς.

Αν θέλεις να δεις την Ρόδο πάνω σε ένα Segway μπες εδώ.