Ο εκκεντρικός σκηνοθέτης κυκλοφόρησε μόλις την νεά του ταινία με τίτλο Cafe Society και μας μάγεψε, με μια βότλα πίσω στο παρελθόν. Επειδή όμως δεν σταματάει εύκολα στα λίγα, μόλις κυκλοφόρησε και το trailer της νέας του ταινίας με τίτλο Crisis in Six Scenes. Και μάντεψε ποιά είναι η νέα του μούσα και πρωταγωνίστρια….

Με την Kristen Stewart στο Cafe Society νομίζαμε πως είχε φτάσει το προσωπικό του όριο εκκεντρισμού. Αλλά ο πρωταγωνιστικός ρόλος της, ακόμα πιο εκκεντρικής από εκείνον, Miley Cyrus ήρθε για να μας αλλάξει γνώμη. Η διάσημη τραγουδίστρια έχει γίνει γνωστή τα τελευταία χρόνια για τις too much εμφανίσεις της, τα αποκαλυτπικά σόου της και για πολλά – πολλά ακόμα. Μην ξεχνάμε όμως πως ξεκίνησε ως ηθοποιός και ο Woody Allen μάλλον την έπεισε να γυρίσει για λίγο πίσω.

Μεταξύ μας και αφού είδαμε το trailer αρχίζουμε και πιστεύουμε πως καλά έκανε. Λίγο διστακτικές στην αρχή, είπαμε εν τέλει να δώσουμε μια ευκαιρία και γιατί όχι να φανούμε θετικές. Στην τελική θα έχει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον να δει κανείς την πιο αποκαλυπτική performer σε κοινές σκηνές με τον αστείο και αμήχανο Woody Allen.

Και για να σχηματίσεις μια πρώτη άποψη, δες το trailer παρακάτω