Στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για την κοινωνία στοχεύει η νέα καμπάνια του Tommy Hilfiger για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021. Η Tommy Hilfiger, που ανήκει στον όμιλο PVH Corp, χρησιμοποιεί ένα diverse cast ακτιβιστών κάτω από την ομπρέλα του Moving Forward Together με τους πρωταγωνιστές να μοιράζονται προσωπικές ιστορίες υπέρ του ακτιβισμού φορώντας το αγαπημένο τους look. Τα πρόσωπα της καμπάνιας εμπνέουν το κοινό να δημιουργήσει ένα πιο θετικό κι αισιόδοξο μέλλον.

Ένα diverse cast ακτιβιστών που μάχεται για το κοινό καλό

Το cast φωτογραφήθηκε σε τοποθεσίες όπως Λος Άντζελες, Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο και άλλες. Φωτογράφοι ήταν οι Clara Balzary, Joshua Woods, Jana Gerberding, Ken Ngang και Tom Johnson. Στη νέα καμπάνια Spring 2021 TOMMY HILFIGER οι πρωταγωνιστές παρουσιάζονται στο μέρος που ο καθένας νιώθει πιο άνετα. Το diversity και η ποικιλία της καμπάνιας καθρεφτίζει την πληθώρα διαφορετικών κοινοτήτων που συνθέτουν την κάθε κοινωνία. Η Spring 2021 TOMMY HILFIGER collection περιλαμβάνει μία ποικιλία sustainable υλικών και παραγωγικών μεθόδων. Η EcoVero βισκόζη viscose, ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας με χαμηλό αποτύπωμα, το ύφασμα Lyocell, το οργανικό βαμβάκι και το BioCool που προέρχεται από φυτά, υποστηρίζουν τη δέσμευση της μάρκας για μία πιο βιώσιμη ανάπτυξη.

Τα πρόσωπα της καμπάνιας

Κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας είναι οι εξής:

-Indya Moore (Η.Π.Α.): Ηθοποιός, ακτιβίστρια και μοντέλο που δυσκολεύτηκε πολύ να βρει ‘τον εαυτό’ της, μέχρι που ανακάλυψε το θρυλικό New York ballroom scene.

-Compton Cowboys (Η.Π.Α.): Μία κολεκτίβα που εκπροσωπεί την κοινότητα της θεραπευτικής ιππασίας, ιδρυμένη από τους ακτιβιστές Randy Savvy, Stoner Mane και Kee, που συστήνουν στα νέα παιδιά του L.A. ένα εναλλακτικό lifestyle.

-Jameela Jamil (Ηνωμένο Βασίλειο): Ηθοποιός, ραδιοφωνική παραγωγός, μοντέλο, συγγραφέας και ακτιβίστρια υπέρ του body positivity. Έχει ιδρύσει την πλατφόρμα και podcast “I Weigh” με σκοπό τη δημιουργία μιας ασφαλούς κοινότητας για τις γυναίκες.

-Kiddy Smile (Γαλλία): DJ, χορευτής, παραγωγός. Υποστηρίζει το self-expression και καλεί την επόμενη γενιά να αγκαλιάσει τη διαφορετικότητα.

-Mogli (Γερμανία): Τραγουδίστρια, στιχουργός, παραγωγός, σχεδιάστρια και ακτιβίστρια. Υποστηρίζει την ευγένεια και την αλληλοϋποστήριξη προς την κοινωνία και τον πλανήτη.

-Tom Grennan (Ηνωμένο Βασίλειο): Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν τραγουδιστής και στιχουργός, που προσφέρει στην κοινωνία υποστηρίζοντας ενέργειες υπέρ της ψυχικής υγείας.

-Monica Guo (Κίνα): Ιδρυτικό μέλος της Κινέζικης εθνικής ομάδας surf που προκαλεί τα στερεότυπα και δημιουργεί νέες ευκαιρίες για τις νέες γενιές με το all-girls σχολείο surf.