Οι σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Το τελευταίο διάστημα όμως παρατηρείς ότι κάτι δεν πάει πολύ καλά, αλλά δεν είσαι απόλυτα σίγουρη. Κάποια σημάδια μπορούν να στο επιβεβαιώσουν και να σου χτυπήσουν καμπανάκια ότι ο φίλος σου μάλλον δεν περνάει τόσο καλά σε αυτή. Δες ποια είναι και προσπάθησε να τη βελτιώσεις όσο προλαβαίνεις:

1. Δεν στέλνει μήνυμα αν δεν στείλεις. Μπορεί να μιλάτε κανονικά, αλλά εκείνος σχεδόν ποτέ δεν κάνει πρώτη κίνηση να σου στείλει καλημέρα. Πρόβλημα.

2. Δεν είναι όσο τρυφερός ήταν στην αρχή. Στην αρχή όλα ήταν ωραία, σε έπαιρνε συνεχώς αγκαλιά, σε φίλαγε και σε πρόσεχε. Τώρα αυτά αποτελούν μια γλυκιά ανάμνηση.

3. Σαν ζευγάρι δεν έχετε να συζητήσετε πολλά. Όταν βγαίνετε για έναν καφέ και δεν έχετε κανένα θέμα για συζήτηση προκαλώντας αυτή την άβολη σιωπή, τότε μάλλον έχετε ρουτινιάσει κι αυτό δεν είναι καλό.

4. Δεν κάνει σχέδια μαζί σου. Μόνο εσύ βρίσκεσαι σε αυτόν τον ενθουσιασμό να προγραμματίζεις ταξίδια/βόλτες/συναυλίες μαζί του.

5. Δεν κάνει πλέον όλα εκείνα τα ρομαντικά πράγματα που έκανε παλιά. Εκπλήξεις που σε συγκινούσαν, σημειώματα που έγραφαν κάτι γλυκό και γενικά όλες εκείνες οι χειρονομίες που σε έκαναν να τον ερωτευτείς ένα τσικ περισσότερο.

6. Κάνεις συνέχεια παράπονα στις φίλες σου για εκείνον. Έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο που βγαίνεις με τις φίλες σου και δεν λες τίποτα καλό για την σχέση σου.

7. Δεν βγαίνετε σχεδόν καθόλου στον έξω κόσμο. Ωραίες οι ταινίες στο σπίτι, αλλά μία σχέση είναι πολλά παραπάνω, γι’αυτό μάλλον πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά για την σχέση σου.