Η πρώην ηθοποιός της τεράστιας τηλεοπτικής επιτυχίας Glee, κυκλοφόρησε πρόσφατα το βιβλίο της με τίτλο “Sorry, Not Sorry” και πραγματικά φαίνεται να μην μετανιώνει για τίποτα από όλα όσα εξομολογείται για την Ariana Grande!

sorry

Η ηθοποιός -για όσες δεν γνωρίζουν το background της ιστορίας- ήταν αρραβωνιασμένη με τον ράπερ Big Sean. Τον οποίον μάλιστα στο βιβλίο της περιγράφει ως τελείως εγωιστή και αναίσθητο.

“Ξεκίνησα να καταλαβαίνω πως ήμουν μαζί με ένα απίστευτα εγωιστικό άνθρωπο. Το πρωινό που με πήραν τηλέφωνο να μου ανακοινώσουν πως πέθανε ο Cory, τον σκούντηξα και του το είπα. Η απάντηση του ήταν “Ω, μωρό μου, συγνώμη. Αυτό είναι πολύ άσχημο”. Και μετά απλά γύρισε πλευρό και κοιμήθηκε! Όση ώρα ήμουν ξύπνια, έκλαιγα και τηλεφωνούσα για να μάθω τι συμβαίνει δεν σηκώθηκε ποτέ να δει πως είμαι”.sean-naya

Εξολογείται, και φαίνεται πως θα είχε όλα τα δίκια του κόσμου αν τον πέταγε έξω από το σπίτι της. Ενώ όπως συνεχίζει οι υποψίες απιστίας δεν άργησαν να έρθουν και ένα απόγευμα η ίδια πήγε στο σπίτι του να τον δει.

ariana

“Και μαντέψτε ποιά μικρή κοπελίτσα βρήκα στο σαλόνι του να κάθεται σταυροπόδι ακούγωντας μουσική; Αν δυσκολεύεστε το όνομα της κάνει ρίμα με το Smariana Schmande”

Ναι την Ariana Grande εννοούσε. Ναι την έκανε λίγο βούκινο. Ναι, σε αγαπάμε Naya, εσένα και το βιβλίο σου!