Και μάλιστα λίγα λεπτά πριν την τελετή!

Aποτελεί  κοινό μυστικό πως η Πριγκίπισσα Diana και ο Πρίγκιπας Κάρολος απλά… συμβιβάστηκαν και παντρεύτηκαν το 1981. Ένα δημοσίευμα ωστόσο αναφέρει πως παραλίγο ο γάμος να μην γίνει ποτέ λόγω της άρνησης της Lady D!

Σύμφωνα με το περιοδικό Globe, η 20χρονη (τότε) Diana είχε… στυλώσει τα πόδια της από την πρώτη μέρα και δεν δεχόταν καμία συζήτηση να παντρευτεί τον Κάρολο. Πηγή κοντά στην αδικοχαμένη Πριγκίπισσα (σκοτώθηκε το 1997 σε τροχαίο) ανέφερε στο περιοδικό πως και στο τελευταίο λεπτό προσπάθησε να ακυρώσει τον γάμο, χωρίς να τα καταφέρει…

«Ήξερε πως ο Κάρολος είχε σχέση με την Camilla. Έκλαιγε συνέχεια και έλεγε στις αδερφές της πως δεν ήθελε να τον παντρευτεί. Της έλεγαν όλοι πως είναι πια αργά, ωστόσο εκείνη δεν ήθελε ποτέ να τον παντρευτεί».

Το δημοσίευμα, ωστόσο, αναφέρει πως ούτε ο Κάρολος ήθελε να παντρευτεί την Diana και μάλιστα είχε συζητήσει το θέμα με την μητέρα του, Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία δεν ήθελε ούτε να… ακούσει για την πιθανότητα ακύρωσης του γάμου. Γνωρίζοντας φυσικά πως ο γιος της είχε σχέση με την Camilla Parker-Bowles, που ήταν παντρεμένη.

Ο γάμος τελικά έγινε στις 29 Ιουλίου του 1981 για να ολοκληρωθεί το 1995, με την Diana και τον Κάρολο να αποκτούν δυο γιους, τον Πρίγκιπα William και τον Πρίγκιπα Harry.