Τα Χριστούγεννα σχεδόν έφτασαν και τα νύχια είναι το αγαπημένο μας θέμα για να γιορτάσουμε! Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να μπείτε στο πνεύμα των γιορτών, όπως να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας (ίσως και πολλά δέντρα!) και να παρακολουθήσετε μερικές από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες σε επανάληψη. Ένας άλλος τρόπος για να αναδείξετε τη λάμψη, το glitter και το glam των γιορτών είναι με μερικές εξαιρετικά αστραφτερές ιδέες για χριστουγεννιάτικα νύχια για κοντά και μακριά νύχια, επίσης. Σκεφτείτε μόνο, κάθε φορά που κοιτάτε τα χέρια σας από ψηλά με γιορτινά και διασκεδαστικά σχέδια είναι η στιγμιαία χαρά των γιορτών! Σηκώστε αυτό το καλά περιποιημένο χέρι αν είστε μέσα!

Χριστουγεννιάτικα Φωτάκια

Απλά το πιο χαριτωμένο! Ξεκινήστε με μια ουδέτερη βάσης και στη συνέχεια σχεδιάστε μαύρα “κορδόνια”. Βάλτε πολύχρωμα στρας σε σχήμα σταγόνας ή στρογγυλά σε διάφορα χρώματα ως «λάμπες». Αν δεν έχετε στρας, βάλτε βερνίκι νυχιών με κουκκίδες. Είτε έτσι είτε αλλιώς τα νύχια σας θα λάμπουν όλη τη σεζόν!

Λευκό χριστουγεννιάτικο νύχι Poinsettias

Αν αγαπάτε τα αλεξανδρινά όσο κι εμείς, δοκιμάστε να τα κάνετε στα νύχια σας. Ξεκινήστε με μια συμπαγή στρώση από το αγαπημένο σας βερνίκι και μετά ζωγραφίστε το λουλούδι με λευκό. Αν θέλετε, ανακατέψτε τα χρώματα, αλλά μας αρέσει πολύ ο κομψός αυτός συνδυασμός χρυσού και λευκού.

Καρό Tidings Christmas Nail Art

Εμπνευσμένο από καρό πουλόβερ και κορδέλες, αυτό το σχέδιο νυχιών ταιριάζει με κάθε χρωματικό συνδυασμό. Με έμφαση στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το βαθύ πράσινο και το χρυσό λειτουργεί πραγματικά εδώ.

Ο τάρανδος στα χιόνια

Αγοράστε στάμπες ή αυτοκόλλητα νυχιών για να πετύχετε αυτή την τεχνική εμπνευσμένη από το πουλόβερ. Αγαπάμε το χαρούμενο κόκκινο χρώμα βάσης, αλλά το μπλε ή το πράσινο θα ήταν επίσης διασκεδαστικό!

Starry Night Christmas Nail Art

Πιο ήσυχη από τις άλλες ιδέες για χριστουγεννιάτικα nail art, αυτή η ουδέτερη εμφάνιση στις γιορτές δεν είναι λιγότερο χαρούμενη. Ξεκινήστε με μια φυσική βάση και στη συνέχεια προσθέστε λευκά και ασημένια αστέρια. Για οπτικό ενδιαφέρον, τοποθετήστε τα αστέρια σε ελαφρώς διαφορετικά σημεία σε κάθε νύχι.

Διάβασε επίσης:

Κοντά νύχια: Τα 6 χρώματα για statement εμφανίσεις!